Početna  /  Šta je Draško Stanivuković rekao o Nebojši Vukanoviću?
Izdvajamo Republika Srpska

Šta je Draško Stanivuković rekao o Nebojši Vukanoviću?

Draško Stanivuković je bio gost u BUKA studiju gdje je na pitanje urednika BUKE Elvira Padalovića da li je Vukanović i dalje njegov saborac, prijatelj, drug te kako ocjenjuje Vukanovićeve kritike od prije nekoliko dana.

„Ja kada bih sudio o Nebojši prema jednoj izjavi o meni, ili po pet izjava, ja ne bih bio čovjek. On će za mene uvijek biti prijatelj i saborac, šta god on pod emocijama, mislio o meni. takvo isto mišljenje imam i o Jeleni. Ljubiši Kruniću, Staniću. Izazovno je sve ovo. Jedno je to sa malih ekrana a drugo je sve to proživljavati i živjeti. Život Republike Srpske i normalnog suživota u Bosni i Hercegovini, jedne strastvene borbe za ideale, živi Nebojša Vukanović. To je čovjek idealista, utopista. Čovjek od principa. Dugo godina u borbi, na trenutke pomalo izmoren i umoran. Nekad čovjek izgubi živce. I onda kada od nekog od koga očekujete najviše, a od mene se očekuje najviše, onda tako odreaguje. Ja smatram da nam treba mudrosti, strpljenja, trpljenja i da neke stvari treba da ostavimo za sebe. Ja to tako vidim. Čekam priliku da nas dvojica porazgovaramo, nisam htio dok su stvari još vruće. Porazgovaraćemo, dok prođu strasti. Žao mi je što je to tako ispalo, ne smatram to ništa tragično. On je samo iskreno rekao ono šta misli. Popravićemo to” rekao je gradonačelnik Banjaluke u studiju BUKE.

Podsjetimo, Nebojša Vukanović, narodni poslanik u Skupštini RS napisao je da je pomno pratio obilježavanje Dana grada Banjaluka i njegov prvi utisak je da je gradonačelnik, slučajno ili namjerno, zaboravio i zapostavio svoje saradnike i saborce sa kojima se godinama borio.

Prvo je zbog toga reagovao na svom blogu objavivši tekst u kojem kritikuje Stanivukovića, a zatim i video gdje je bio mnogo oštriji i otvoreniji.

Izvor: Buka

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap