Početna  /  SNSD povlači kadrove iz komisija u Parlamentu BiH
Bosna i Hercegovina Federacija BiH Republika Srpska

SNSD povlači kadrove iz komisija u Parlamentu BiH

BANJALUKA – Izvršni komitet SNSD-a donio je danas odluku da svi članovi komisija ove stranke, u oba doma Parlamentarne skupštine BiH, podnesu ostavke.

Ovo je na konferenciji za novinare u Banjaluci potvrdio Nikola Špirić, potpredsjednik SNSD-a. Između ostalog, Špirić je najavio i da će SNSD na sjednici Narodne Skupštine RS taražiti raspravu o radu Obavještajno sigurnosne agencije i njenog menadžmenta.

Zbog, kako je rekao, činjenice da agencija radi van parlamentarne kontrole i suprotno zakonu o OSA. Špirić je naglasio da je SNSD izrazito nezadovoljan radom Vijeća ministara, podsjetivši da je ova partija od početka osnivanja ovog saziva tvrdila da Vijeće ministara nema kapacitet za evropske procese.

“Ovaj Savjet ministara nije dobio podršku ni u Federaciji ni u RS. Ko bi podržao savez SDA i SDS-a na čijem je čelu Bakir Izetbegović?”, rekao je Špirić.

On je naglasio da se SNSD ne bavi špekulacijama o tome hoće li Vijeće ministara pasti, dodavši kako ih treba pustiti da rade kako rade sve do narednih izbora.

 

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap