Početna  /  Šešić: Bosić traži moje isključenje iz SDS-a umjesto da ponudi svoje zbog svih preletača koje je stvorio!
Izdvajamo Republika Srpska Vijesti

Šešić: Bosić traži moje isključenje iz SDS-a umjesto da ponudi svoje zbog svih preletača koje je stvorio!

Davor Šešić (Foto: S. Pašalić)

Sljedeći put kad bude zahtijevao da budem isključen iz stranke, Bosić bi prvo trebao tražiti svoje isključenje zbog svih preletača koje je stvorio i tako omogućio SNSD-u da vlada još osam godina.

Objavio je ovo danas na Tviteru Davor Šešić, SDS-ov poslanik iz Banjaluke optuživši bivšeg lidera najveće opozicione stranke u Srpskoj Mladen Bosića, koji je danas delegat u Domu naroda BiH, da lobira među partijskim kolegama kako bi on bio isključen iz stranke.

Novinari Moje Hercegovine su kontaktirali Šešića ali on nije želio detaljnije prokomentarisati razloge zbog kojih se odlučio da javno prozove bivšeg stranačkog šefa.

Kako saznajemo od izvora Moje Hercegovine iz banjalučkog SDS-a, Bosić pritisak da se Šešić isključi vrši na povjerenika ove stranke u Banjaluci, Milana Radovića, koji je dobio zadatak da konsoliduje odbor u najvećem gradu Srpske, koji je na prošlogodišnjim izborima zabilježio izuzetno loš rezultat te za “dlaku” ostao iznad cenzusa.

Podsjećamo, nakon izbora 2014. godine, dok je načelu SDS-a bio Bosić, stranku su napustili poslanici Slavko Dunjić, Nenad Stevandić, Zlatko Maksimović, Darko Banjac, Simuna Žakula, kao i Ilija Stevančević, koji je mandat takođe osvojio preko kompenzacione liste SDS-a.

Moja Hercegovina

7 Shares
7 Shares
Copy link