Početna  /  SAZNAJEMO: Uhapšen Đorđe Radmilović zbog učešća u ubistvu Petra Bajčetića
bileća Hercegovina

SAZNAJEMO: Uhapšen Đorđe Radmilović zbog učešća u ubistvu Petra Bajčetića

Policija je potvrdila da je uhapšen  Đorđe Radmilović koji je osumnjičen za učestvovanje u ubistvu Petra Bajčetića u Bileći.

djordje_radmilovic

Radmilović se  skrivao na nepoznatoj lokaciji u Crnoj Gori, a juče su pripadnici Centra javne bezbjednosti Trebinje u saradnji sa pripadnicima Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS izvršili njegovo hapšenje. On se tereti da je zajdno sa Miljanom Vujovićem i Draganom Šarencom učestvovao u ubistvu Bajčetića. Policija još traga za odbjeglim Miljanom Vujovićem.

Vujovića je Posebno odjeljenje banjalučkog Okružnog suda 2007. godine osudilo na osam godina zatvora zbog pokušaja atentata na bivšeg komandira Jedinice DGS-a u Bileći Miodraga Kundačinu, a razlog neuspjelog atentata je bila krvna osveta zbog ubistva njegovog brata Radenka u akciji koju je sprovodila Granična policija.

Treći osumnjičeni, Đorđe Radmilović je pripadnik Oružanih snaga BiH, a uhapšen je na teritoriji Bileće.

Podsjećamo, ubistvo Petra Bajčetića se dogodilo 19. 09. oko 20.30 h ispred zgrade u kojoj je živio. Ubijeni je od zadobijenih povreda preminuo na putu ka Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici.

 

Oznake
0 Shares
0 Shares
Copy link