Početna  /  Rukomet: Nevesinjska Hercegovina poražena od Bosne
Hercegovina nevesinje Vijesti

Rukomet: Nevesinjska Hercegovina poražena od Bosne

Nevesinje –  Rukometaši „Bosne“ iz Sarajeva savladali su danas u Sportskoj dvorani u Nevesinju domaću „R.K. Hercegovinu” rezultatom 29:34 i time nanijeli treći poraz nevesinjskoj ekipi koja još čeka prvijenac u premijernoj sezoni učešća u Premijer ligi BiH.

(FOTO: Moja Hercegovina)
(FOTO: Moja Hercegovina)

Kao i u prethodnim mečevima domaća ekipa se mučila sa realizacijom, a rukometaši Bosne su od starta utakmice stvarali prednost koju su uvećavali, a od sredine drugog poluvremena obezbjedili su prednost koju su sačuvali do kraja.

Nakon tri kola „R.K. Hercegovina“ je prikovana za začelje tabele  i mladoj nevesinjskoj ekipi predstoji grčevita borba kako bi opstala u najjačoj rukometnoj ligi u BH. Uprkos blijedim partijama nevesinjskih rukometaša utakmicu je pratilo više od 400 gledalaca čime su pokazali da će i u Premijer ligi biti  najvjernija publika i vjetar u leđa kao što su godinama bili u takmičenjima u ligama RS.

(FOTO: Moja Hercegovina)
(FOTO: Moja Hercegovina)

U redovima Bosne najbolji su bili Šarenac sa 10 i Hrbat sa 7 golova, dok su se u redovima domaćina istakli Bartolović i Draganić sa po 8 golova.

Oznake
0 Shares
0 Shares
Copy link