Početna  /  Radojičić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke
Bosna i Hercegovina Republika Srpska

Radojičić kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke

Igor Radojičić biće kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke.

dodik-radojcic

Milorad Dodik je to čvrsto odlučio i Radojičićevu kandidaturu će uskoro i zvanično objaviti, piše novinar Slobodan Vasković na svom blogu.

“Ovakva Dodikova odluka je logična i kredibilna, jer je svjestan da je Radojičić jedini kandidat kojeg u ovom trenutku može ponuditi biračima, a da za njega nije vezana nikakva afera niti istraga.

U proteklih godinu dana odnosi Dodika i Radojičića bili su ambivalentni, a bilo je perioda i kada uopšte nisu ni komunicirali. Radojičić nije član najužeg vrha stranke, što je posledica sukoba sa Dodikom. Očito je taj sukob izglađen, a pokazalo se da je Radojičić pragmatičan koliko i Dodik: Dodik je svjestan da bi dalje demoliranje Radojičića značilo i demoliranje SNSD u Banjaluci, dok je Radojičič svjestan da je SNSD, ma koliko u ovom trenutku bio porozan, još uvijek za njega najmanje loše rješenje”, tvrdi Vasković.

Vasković smatra da je ovoj odluci svakako dorpinijelo i samouništenje SDS-a u Banjaluci, koji je razoren veoma lošim potezima vrha te stranke i nekvalitetnim kadrovskim rješenjima, što, kaže, SNSD-u daje velike šanse za pobjedu.

“Nedavno sam konstatovao da SNSD ne treba da brine za svoju budućnost u Banjaluci, ostajem i dalje pri tome, kao i pri stavu da se to ne odnosi i na cijelu RS”, zaključio je Vasković.

Moja Hercegovina

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali
  • Dali je Vasković Srbin. Kažu jeste koliko i Nataša Kandić, Čeda Jovanović i Mladen Bosić.

0 Shares
0 Shares
Copy link