Ponedjeljak, 20.01.2020
More

  Protest opozicije: “Kad-tad ćete odgovarati”

  Podijeli:

  Poslanik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović iz SDS-a na protestima opozicije u Banjaluci kazao je da je u Banjaluci pokrenut novi ustanak.

  “Rat kriminalcima. Rat ratnim profiterima i podjeli među braćom. Ovim riječima je Miloš pokrenuo ustanak prije 200 godina. Mi pokrećemo novi ustanak, bez oružja, nego gandijevski. Istinom i pravdom idemo na njihove šake i puške”, rekao je.

  “Ne smijemo se bojati njih i ne smijemo nasjesti na njihove provokacije. Tirani uživaju u nasilju, tuči i svakoj vrsti devijacija. Mirno i dostojanstveno ćemo se boriti. Naš ustanak bez krvi – nego gandijevski, dok ne budemo živjeli kao slobodni ljudi, a ne potlačena stoka”, kazao je. .

  “On želi da vas uguši, on vas prezire, on misli da nas sve može kupiti za 50 KM. Ne možeš Milorade. Hvala vam i do konačne pobjede”, rekao je.

  “Bogom ti se kunem Milorade i Čubriloviću, pogotovo Čubriloviću, kad-tad ćete odgovarati za ponižavanje RS. Želim i da se obrazim takozvanoj međunarodnoj zajednici, koju je jedan naš sugrađanin nazvao kurvom, a ja grobarima. Vi ste izvor zla i strani ambasadori koji podržavate nasilnike, koji dajete kredite. Mi svi nismo na prodaju. Nismo marionete. Pakuj se Inzko i vodi tri čauša, Dodika, Bakira i Čovića”, rekao je Vukanović.

  Miladin Stanić, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, na protestu u Banjaluci kazao je da Program reformi koji je poslan u NATO – “vodi većinu srpskog naroda tamo gdje on ne želi biti”.

  “To je kraj Republike Srpske, nikad im to nećemo oprostiti. O toj odluci je terbao da odlučuje narod, nećemo im oprostiti ni što su udarili mlađanog Draška Stanivukovića. Neću dužiti, došao sam da vas podržim i pozdravim. Došao sam da podržim ideju mladih i da predložim mladim revoluciju protiv onih koji uništiše i pokradoše Republiku Srpsku”, kazao je Stanić.

  Milan Tubin, takođe iz SDS-a, je rekao da Dragan Lukač od 23. nije ministar u NSRS te je zatražio njegovu smjenu.

  Takođe – uzvikivao je “ubice, ubice…”.

  “Od Kosova do danas veći izdajnik ovom zemljom nije hodao od Milorada Dodika. To je nezapamćen zločin, a sada nas vodi u NATO. To je najveći zlotvor kojeg je majka mogla da rodi”, rekao je.

  Izvor: N1

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI