Početna  /  Pripadnici MUP-a RS-a uhapsili tri osobe iz Banje Luke i Bileće
bileća Izdvajamo

Pripadnici MUP-a RS-a uhapsili tri osobe iz Banje Luke i Bileće

Foto: RTRS
Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS-a su u nastavku akcija “Storage” i “Transporter” uhapsili su tri osobe, zbog sumnje da su kao pripadnici organizovanih kriminalnih grupa vršili krivična djela organizovani kriminal, a u vezi sa krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Nezvanično, RTRS saznaje da su uhapšeni Јelenko Knežević iz Banjaluke, Aleksandar Ivković iz Bileće i Mirjana Vujović, takođe iz Bileće.

Iz MUP-a navode da se aktivnosti realizuju pod nadzorom Tužilaštva BiH, a po naredbama Suda BiH, na području Banjaluke, Istočnog Sarajeva i Bileće.

“U realizaciji akcije, pored pripadnika Uprave za organizovani i teški riminalitet, učestvuju i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerija, policijskih uprava Banja Luka, Istočno Sarajevo, Mrkonjić Grad i Trebinje. Policijski službenici nastavljaju sa sprovođenjem navedenih aktivnosti”, saopšteno je iz MUP-a.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač potvrdio je da su u toku akcije Specijalne antiterorističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Izvor: Klix

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap