Početna  /  Poznat identitet muškarca koji se danas utopio u Trebišnjici
Hercegovina

Poznat identitet muškarca koji se danas utopio u Trebišnjici

Danas nešto prije 16:00 Trebinjac inicijala G.B. utopio se u Trebišnjici, potvrđeno je Srni u trebinjskoj Hitnoj pomoći i PU Trebinje. Dežurni doktor Saša Borjan naveo je da se nesreća dogodila u rejonu Ćatovića kraka, na lokaciji preko puta Begovog bazena. Internet magazin ”Moja Hercegovina” nezvanično saznaje da se radi o četrdesettrgodišnjem Goranu Beraku.

U Trebinju se danas oko 16 časova dogodio nesrećan slučaj koji je za posljedicu imao utapanje muškarca u Trebišnjici. Tragedija se dogodila u dijelu Trebišnjice koje je poznato po jakom strujanju, a na lokaciji Rastoka, preko puta bazena u Bregovima. Dežurni ljekar Saša Borjan izjavio je medijima da po izlasku na lice mjesta muškarac nije davao znake života te da su pokušaji reanimacije bili bezuspješni.

“Кada smo izašli na lice mjesta, on nije davao znakove života, pokušali smo reanimaciju, ali bezuspješno i konstatovali smo smrt”, rekao je Borjan.

Slučaj je policiji prijavljen u 16 časova, a ”Moja Hercegovina” saznaje da se radi o Goranu Beraku (1976), bivšem golmanu Fudbalskog kluba ”Leotar”.

47 Shares
Copy link
Powered by Social Snap