Nedjelja, 26.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Policija pozvala građane da ne nasjedaju na prevare

  Podijeli:

  TREBINJE – Policijska uprava Trebinje apelovala je danas na građane u Hercegovini da nepoznate osobe, koje ne mogu dokazati svoj identitet, ne puštaju u kuće i stanove.

  Foto: Moja Hercegovina

  Policija je pozvala građane da budu oprezni ukoliko primijete nešto sumnjivo i to odmah prijave najbližoj stanici policije ili na besplatan broj 122.

  U posljednje vrijeme registrovano je nekoliko prevara u Trebinju i Bileći, u kojima su se nepoznate osobe predstavljale kao radnici Centra za socijalni rad, Vodovoda i slično i iskoristili nepažnju, uglavnom, starih osoba koje žive same i ukrali im novac.

  Posljednje prevare su se dogodile u Bileći, kada su lažni radnici Centra za socijalni rad i „Vodovoda“ opljačali dvije starije osobe, a prošlog mjeseca u Trebinju su jednom penzioneru uzeli novac, tako što su ga nepoznate osobe zamolile da im pokaže kako izgleda bosanski novac, uz obećanu nagradu.

  Istim povodom juče se oglasio i bilećki Centar za socijalni rad, koji je upozorio građane da ne nasjedaju na prevare, uz inforamciju da njihovi radnici imaju potrebne legitimacije, te da u ovoj ustanovi  nema zaposlenih muškaraca, a prevaranti u Bileći su bile muške osobe.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI