Početna  /  Pokret za Trebinje podržao Vučurevića u ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika
Hercegovina Vijesti

Pokret za Trebinje podržao Vučurevića u ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika

TREBINjE – Pokret za Trebinje potpisao je danas sporazum o saradnji i zajedničkom djelovanju na lokalnim izborima sa Savezom za promjene i tako podržao Slavka Vučurevića u ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika Trebinja.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Momčilo Bodiroga, predsjednik Pokreta za Trebinje je rekao da je podrška poptpisana na osnovu sinošnje odluke glavnog odbora stranke.

“Ono što smo isticali tokom perioda iza nas, a kada su u pitanju ovi lokalni izbori koji su nama izuzetno važni, bilo je osnovno koga ćemo podržati. Mi smo rekli podrška za podršku, ako neko podrži ili izrazi želju da podrži naš ekonomski program, predviđen za naredne četiri godine, mi ćemo dati podršku sa druge strane. Zadnjih desetak dana vodili smo intenzivne pregovore sa Savezom za promjene na bazi predsjedništva i dobili smo puna uvjeravanja da će naš program lokalno i primarno biti implementiran u programu gradonačelnika Trebinja u narednom mandatu, kada ga osvoji”, rekao je Bodiroga, koji je demantovao price da je sinoć bila burna sjednica glavnog odbora stranke.

“Riječ je o neprimjerenom ponašanju samo jednog člana”, naglasio je Bodiroga.

Gradonačelnika Trebinja i kandidat Saveza za promjene Slavko Vučurević naglasio je da Pokret za Trebinje i Savez za promjene imaju iste principe kad je riječ o razvoju grada.

“Mi smo prije svega lokal-patriote i želimo da gradimo svoj grad i svoju sredinu na način kako je to najpoželjnije danas, po svim evropskim i svjetskim standardima, kako bismo Trebinje svakim danom činili boljim i ljepšim. Cilj nam je da naš grad kulturno, privredno, socijalno i na svaki drugi način podižemo, unaprjeđujemo i činimo da bude primamljivija destinacija nego neke druge u našem regionu. Da Trebinje bude u privredi jako i da se naši mladi kadrovi  ne odlivaju iz Trebinja nego da se vraćaju tamo gde imaju da se vrate”, rekao je Vučurević.

70 Shares
70 Shares
Copy link