Početna  /  PLANIRAŠ IĆI U NJEMAČKU: Sertifikuj se s međunarodno priznatom jezičkom diplomom Gete instituta!
Hercegovina

PLANIRAŠ IĆI U NJEMAČKU: Sertifikuj se s međunarodno priznatom jezičkom diplomom Gete instituta!

Ukoliko Vam je potrebna međunarodno priznata diploma u svrhu dobijanja radne ili boravišne dozvole, u svrhu sklapanja braka, za upis na studije u nekoj od zemalja njemačkog govornog područja ili da provjerite svoje znanje njemačkog, onda su certifikati Gete instituta (Goethe-Institut) Vaš najbolji izbor.

vokabula

Jeste li već čuli? Gete institut dolazi u Mostar! Ovo je savršen trenutak da dobijete svjetski priznat sertifikat iz poznavanja njemačkog jezika koji vrijedi svugdje u svijetu!

Dobro poznavanje njemačkog jezika vrlo je vrijedno u cijelom svijetu. Ali ono je još važnije je da imate potvrdu o znanju jezika, jer se ono može ispravno procijeniti tek nakon ispita, a tek kada imate priznatu potvrdu o poznavanju jezika, to znanje možete dokazati drugima, npr. pri prijavi za posao.

Gete institut je najpoznatija ustanova za izdavanje međunarodno priznatih sertifikata za njemački jezik a “Gete sertifikat” (Goethe-Zertifikat) je međunarodno priznati dokument kojim se potvrđuje nivo znanja njemačkog jezika. Ovi sertifikati su akreditovani od strane Ministarstva obrazovanja i naučnog istraživanja Njemačke i uživaju ugled u cijelom svijetu. Omogućuju studiranje na njemačkim univerzitetima i veleučilištima, te pomažu u razvoju karijere i olakšavaju promjenu škole, u zemlji i inostranstvu.

Ispitni rok za dobivanje Gete seftifikata će biti održan 27. aprila 2017. dok su prijave na ispit moguće najkasnije do 14. aprila 2017. Ispiti će biti održani u Mostaru u “Vokabula” centru za njemački jezik.

Ispiti će biti organizovani za nivoe A1, B1 i B2 prema Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike (ZEROJ). Za pristupanje ispitu nije potrebno pohađati kurs u “Vokabula” centru.

Prijava na ispit je moguća isključivo do 14. aprila 2017. Broj prijava je ograničen.

Upisi su u toku, a svoje mjesto možete osigurati već sada prijavama preko i-mejla ispiti@vokabula.com. Više informacija o Gete ispitu (Goethe-Ispitu) možete pronaći na web stranicama “Vokabula” centra ili pozivom na broj 063 459 326 (Ivana).

Informacije o Gete ispitu:

Datum ispita: 27. april 2017.

Lokacija: “Vokabula” centar za njemački jezik, Mostar

Cijena: Detaljnije informacije s aktuelnim cijenama ispita možete pronaći na zvaničnoj stranici Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine.

Više informacija potražite na: vokabula.com/goethe-ispiti

Prijave na ispit: ispiti@vokabula.com

Šta čekaš? Prijavi se i sertifikuj se!

Kako položiti ispit sa sigurnošću? Organizujemo pripremni kurs za polaganje Gete ispita

Ukoliko želite da se dodatno pripremite za polaganje ispita, preporučujemo Vam pripremnu nastavu za Gete ispit. Prolaznost polaznika koji su prošli naš pripremni kurs je 100%!

“Vokabula” centar za njemački jezik u kooperaciji s Gete institutom Bosne i Hercegovine (Goethe-Institut Bosnien und Herzegowina) organizuje pripreme za polaganje Gete ispita, neposredno prije samog održavanja ispitnog roka. Pripremni kursevi su oblikovani prema zahtjevima koje pred ispitanike stavljaju međunarodno priznati ispiti Gete instituta. Nastava obuhvata simulaciju Gete ispita za određeni nivo, te provjeravanja sve četiri vještine tražene na Gete ispitu (čitanje, pisanje, slušanje i konverzacija). Ovaj vid pripreme je idealan za ispitanike koji žele da se što bolje pripreme za predstojeći ispitni rok.

Pripremni kursevi održavaju se u obliku grupnih, te individualnih kurseva. Grupni kursevi za pripremnu nastavu se organizuju subotom i nedjeljom, dok kod individualne nastave sami određujete broj sati za određeni stepen (nivoa Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike – A1, A2, B1, B2, C1, C2). Kurseve višeg stepena drže profesori i iskusni govornici koji su živjeli u Njemačkoj, te posjeduju C2 sertifikate.

Termini pripremne nastave za polaganje Gete ispita će se održavati subotom i nedjeljom u “Vokabula” centru, a početak kurseva pripremne nastave je u subotu 25. marta 2017.

Pripremi se za ispit i položi ga sa sigurnošću!

Prijava na pripremni kurs i sve dodatne informacije u vezi sa pripremnim kursevima možete dobiti na info@vokabula.com, 063 459 326 (Ivana) ili preko naše Facebook stranice.

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom!

17 Shares
17 Shares
Copy link