Nevesinje: Završeno čišćenje kamenih površina

NEVESINJE – Prethodnih dana u opštini Nevesinje je izvršeno pjeskarenje kamenih podzida koje se nalaze duž trotoara od Trga do škole, kao i kamenih površina koje se nalaze ispred škole i sportske dvorane, sve sa ciljem uređenja užeg gradskog jezgra.

Ovim procesom pomenute površine su u potpunosti očišćene i kao takve poprimile potpuno drugačiji izgled. Pored pjeskarenja, ljetos su izvršeni i radovi na postavljanju instalacija za fontanu koja će biti puštena u rad na proljeće.

Vršilac dužnosti načelnika za privredu i društvene djelatnosti opštine Nevesinje Siniša Bratić zadovoljan je urađenim i najavljuje nove aktivnosti na uređenju gradskog jezgra.

“Sve ove aktivnosti izvršili smo uz saradnju sa Hidroelektranama na Trebišnjici, iz kojih su obezbijedili neophodna sredstva za izvođenje radova. Ovim primjerom je rukovodstvo HET-a pokazalo spremnost da podrži kvalitetne ideje koje će doprinijeti unapređenju životnog prostora”, rekao je Bratić.

“Na proljeće će se raditi rehabilitacija kamenih površina u sklopu Partizanskog spomen-groblja, ali i potpuno uređenje cjelokupnog kompleksa koji će se obogatiti dodatnim sadržajima i time dobiti uređena park površina”, poručio je Bratić.

Autor