Početna  /  Nevesinje: Sportska dvorana ponovo prokišnjava
Hercegovina nevesinje

Nevesinje: Sportska dvorana ponovo prokišnjava

NEVESINJE – Mjesec dana nakon završetka prve faze rekonstrukcije u koju je uloženo 450.000 maraka,  sportska dvorana u Nevesinju opet prokišnjava. Građani opštine Nevesinje ogorčeni su jer se očigledno, ni nakon kompletne rekonstrukcije najveći problem dvorane nije sanirao.

Svoj revolt ali i podsmijeh Nevesinjci mahom izražavaju na društvenim mrežama gdje se i pojavila fotografija “pokislog” parketa a i redakciji našeg portala javila se nekolicina građana sa istom žalbom.

Kako bi od rukovodstva Opštine Nevesinje dobili informaciju kako je moguće da iako “rekonstruisan”, krov nevesinjske sportske dvorane ponovo prokišnjava,  više puta smo pozvali Slobodana Šiljegovića načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u Opštini Nevesinje.

Međutim, ni nakon više upućenih poziva Šiljegović nije odgovorio, tako da smo ostali uskraćeni za obrazloženje problema.

Podsjećamo, prva faza rekonstrukcije sportske dvorane “Nevesinjka” završena je početkom februara a glavni izvođači radova bili su Konzorcijum preduzeća „Krivaja TMK“ iz Zavidovića i „Herc gradnja“ iz Bileće.

Takođe, podsjećanja radi,  ovo nije prvi slučaj lošeg izvođenja radova u Nevesinju budući da je i postament spomenika borcima za slobodu koji je svečano otkriven na Mitrovdan pukao nakon samo mjesec dana od postavljanja.

Milena Koprivica

116 Shares
116 Shares
116 Shares
Copy link