Subota, 18.01.2020
More

  Nevesinje: Sportska dvorana ponovo prokišnjava

  Podijeli:

  NEVESINJE – Mjesec dana nakon završetka prve faze rekonstrukcije u koju je uloženo 450.000 maraka,  sportska dvorana u Nevesinju opet prokišnjava. Građani opštine Nevesinje ogorčeni su jer se očigledno, ni nakon kompletne rekonstrukcije najveći problem dvorane nije sanirao.

  Svoj revolt ali i podsmijeh Nevesinjci mahom izražavaju na društvenim mrežama gdje se i pojavila fotografija “pokislog” parketa a i redakciji našeg portala javila se nekolicina građana sa istom žalbom.

  Kako bi od rukovodstva Opštine Nevesinje dobili informaciju kako je moguće da iako “rekonstruisan”, krov nevesinjske sportske dvorane ponovo prokišnjava,  više puta smo pozvali Slobodana Šiljegovića načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove u Opštini Nevesinje.

  Međutim, ni nakon više upućenih poziva Šiljegović nije odgovorio, tako da smo ostali uskraćeni za obrazloženje problema.

  Podsjećamo, prva faza rekonstrukcije sportske dvorane “Nevesinjka” završena je početkom februara a glavni izvođači radova bili su Konzorcijum preduzeća „Krivaja TMK“ iz Zavidovića i „Herc gradnja“ iz Bileće.

  Takođe, podsjećanja radi,  ovo nije prvi slučaj lošeg izvođenja radova u Nevesinju budući da je i postament spomenika borcima za slobodu koji je svečano otkriven na Mitrovdan pukao nakon samo mjesec dana od postavljanja.

  Milena Koprivica

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI