Početna  /  Nebojša Vukanović pokazao kuću sa imanjem u Gacku vrijednu 751 000 maraka – Kuću kupile RiTE od porodice Milimira Govedarice!
gacko Izdvajamo

Nebojša Vukanović pokazao kuću sa imanjem u Gacku vrijednu 751 000 maraka – Kuću kupile RiTE od porodice Milimira Govedarice!

Nebojša Vukanović narodni poslanik u NSRS objavio je video u kojem je prikazao kuću u Gacku koju su Rudnik i termoelektrane Gacko kupile od porodice Pravobranioca RS, Milimira Govedarice. RITE Gacko su kuću i imanje oko kuće u Gacku platile, tvrdi Vukanović, 751 000 maraka.

Vukanović navodi da je posao sklopljen prije sedam godina jer su RITE Gacko navele da im je neophodno proširenje kopa na kuću, voćnjak i zemljište u vlasništvu Jovana Govedarice, oca Milimira Govedarice, Pravobranioca RS. Vukanović navodi da su u prodaji kuće pogodovale rodbinske veze Milimira Govedarice sa nekadašnjim generalnim direktorom RITE Gacko a sada tehničkim direktorom Srđanom Milovićem.

Gerila info je pitanja u vezi sa navodima iz videa poslala upravi RITE Gacko i Pravobranilaštvu Republike Srpske. Odgovore ćemo objaviti kada i ukoliko ih dobijemo.

Izvor: Gerila

78 Shares
78 Shares
Copy link