Subota, 18.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Mjesec dana od ubistva Ivanovića, počinioci i dalje nepoznati

  Podijeli:

  Mjesec dana od ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici navršava se danas, a ubice i nalogodavci još nisu otkriveni.

  Foto: Tanjug

  Ivanovićeva glavna saradnica Ksenija Božović u izjavi za agenciju Beta izrazila je razočarenje tokom istrage i poručila da je potrebno da se u istragu uključe zajednički i Beograd i Priština ako žele da rasvijetle ubistvo.

  “Dug period je prošao, nismo dobili ništa zvanično od nijedne institucije, čak ni opremu koju su nam uzeli u istrazi nisu vratili, a odgovor je da je sve u inostranstvu”, rekla je Božović i dodala da na pitanje gde je oprema tačno nije dobijen odgovor.

  “Ostaje da čekamo, razočarani u tok istrage, i u svakodnevna prepucavanja Beograda i Prištne”, rekla je Božović za agenciju Beta.

  Advokat Vlajić: O istrazi može da se čuje samo od političara

  Advokat Nebojša Vlajić ocijenio je za agenciju Beta da je vrijeme da se nadležne institucije oglase i porodici i javnosti kažu čime istraga raspolaže.

  “Vrijeme je da se kaže čime istraga raspolaže ako nemaju ništa konkretno neka to i kažu”, rekao je Vlajić i dodao da o istrazi može da se čuje samo od političara, ali ne i od nadležnih institucija.

  Vlajić je rekao i da nema nikakvih podataka o toku istrage.

  “Vrijeme je da nadležni nešto zvanično kažu – policija i tužilastvo, a ne političari”, rekao je Vlajić.

  Predsjednik Kosova Hašim Tači rekao je za N1 da su motivi zločina kriminalne prirode, da će počinioci biti otkriveni iako će istina nekoga boljeti. Tači je dodao da će Priština sarađivati sa Beogradom u cilju rasvjetljavanja ubistva.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI