Početna  /  Milorad Dodik: Ja mislim da je moja partija na svim izborima do sada pokradena?!
Republika Srpska

Milorad Dodik: Ja mislim da je moja partija na svim izborima do sada pokradena?!

Foto: Moja Hercegovina
Srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik, u toku današnjeg zasjedanja Narodne skupštine Republike Srpske, izjavio je da smatra da je njegova partija – Savez nezavisnih socijaldemokrata pokradena na svim izborima.

Na posebnoj sjednici koja je sazvana zbog izjašnjavanja o vitalnom nacionalnom interesu, što je aktuelni skupštinski saziv dvotrećinski podržao, tačnije izjavu Milorada Dodika koju je podnio na odluku bošnjačkog i ihrvatskog člana Predsjedništva. Dodik je izjavio da je po vitalne interese Republike Srpske veoma štetna odluka o odobravanju zaključivanja Memoranduma u razumijevanju između Centralne izborne komisije BiH i Međunarodne fondacije za izborne sisteme. U toku svog današnjeg izlaganja za skupštinskom govornicom, Dodik je iznio mišljenje da je SNSD na svim izborima pokraden, što je izazvalo ironični aplauz iz dijela sale u kojem se nalaze opozicioni poslanici.

“Ja mislim da je moja partija na svim izborima do sada pokradena i da smo ostvarili daleko više izbornih rezultata nego što smo imali na kraju.”- rekao je Milorad Dodik.

Opozicija tvrdi da je današnjim glasanjem potvrđen Dodikov veto na posmatranje izbora u BiH, a moglo se čuti i to da je SNSD posljednje dvije vlade stvorio političkom pijacom a ne biračkom voljom.

 

0 Shares
0 Shares
Copy link