Početna  /  Milan i Marko Tubin: Otac i sin i problemi sa zakonom
Istrage Izdvajamo

Milan i Marko Tubin: Otac i sin i problemi sa zakonom

Milan Tubin (Foto: Miomir Jakovljević/SrpskaInfo)

Bivši narodni poslanik i “preletač” Milan Tubin, koji je u prošlom skupštinskom sazivu mandat osvojio na listi SDS-a a potom prešao u SPS Gorana Selaka pa Socijalističku partiju Petra Đokića, uhapšen je danas u Prijedoru.

On se, kako je potvrđeno iz prijedorske policije navodeći inicijale, potukao sa sinom Markom a potom napao i policajce koji su došli da intervenišu po prijavi.

Prilikom intervencije Milan Tubin je odbio da postupi po naređenju i verbalno i fizički je nasrnuo na policijskog službenika, a prilikom hapšenja pružao je aktivan otpor.

“U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se protiv M.T. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo ‘Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti’, dok će se za obje osobe dostaviti izvještaj za krivično djelo ‘Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici’ – rekli su u PU Prijedor.

Inače, i Milan i Marko Tubin ranije su već dolazili u sukob sa zakonom. Bivši poslanik je u decembru 2021. godine u alkoholisanom stanju izazvao nesreću u kojoj je automobilom udario dijete koje je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede. Njegov sin Marko, sredinom iste godine, prekršajno je kažnjen jer je drogiran vozio automobil. Takođe, u aprilu 2021. godine u automobilu kojim je Marko upravljao nađena je manja količina narkotika.

0 Shares
Oznake
Copy link
Powered by Social Snap