Početna  /  Mihajlo Vujović imenovan za menadžera Opštine Bileća
bileća Hercegovina

Mihajlo Vujović imenovan za menadžera Opštine Bileća

BILEĆA – Mihajlo Vujović, za koga se spekulisalo da će biti novi zamjenik načelnika Opštine Bileća, imenovan je danas za menadžera u ovoj Opštini. 

Vujović je imenovan na sastanku predstavnika Opštine i direktora javnih preduzeća i ustanova koji djeluju pri Opštini Bileća.

Mihajlo Vujović poručio je da u životu ništa nije stekao lako, bez uloženog truda i da je svjestan situacije sa kojom se suočava u Bileći.

„U Bileći ima dosta posla, od sređivanja administracije, uređenja grada, projekata koje Bileća treba dobiti u razvojnom smislu do poslova kojima moramo privući kapital. Cilj nam je da zajednički Bileću napravimo ljepšim mjestom za život“, istakao je menadžer Opštine Mihajlo Vujović.

Novog menadžera direktorima javnih ustanova i preduzeća u Bileći predstavio je načelnik Miljan Aleksić.

On je rekao će u narednom periodu djelovati timski za dobrobit svih građana Bileće.

„Danas smo imenovali svog menadžera kojeg imamo po zakonu pravo, koji će da me zamijeni u nekim poslovima koje ne mogu da stižem. Čovjek je iz Bileće, radio je u svijetu, donio dobre ocjene. Mislim da ćemo s njim imati velikog poznavaoca i da će Bileća još bolje da napreduje nego što jeste“, rekao je nakon sastanka načelnik Bileće Miljan Aleksić.

Prema riječima načelnika Aleksića, plata opštinskog menadžera biće oko 1.500 maraka.

Vujović je bio vojni ataše u Beču te Šef Odsjeka za saradnju sa NATO-om i PfP MO BiH.

47 Shares
47 Shares
Copy link