Početna  /  Marija Mali: Siniša se hvalio organizacijom Savamale
Srbija Vijesti

Marija Mali: Siniša se hvalio organizacijom Savamale

Bivša supruga gradonačelnika Beograda u intervjuu za KRIK otkriva da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje „nekih kolibica“ u Hercegovačkoj ulici u Savamali.

Siniša Mali (Foto: Tanjug)
Siniša Mali (Foto: Tanjug)

Dan nakon bespravnog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici, Siniša Mali se pohvalio da je učestvovao u tome, kaže za KRIK Marija Mali. Objasnio je, kako ona tvrdi, da je morao da otkloni smetnje izgradnji projekta „Beograda na vodi“.

“Ja sam u to vrijeme bila u Crnoj Gori sa djecom koja su bila na raspustu. Izbori su bili 24. aprila, on je odmah sutradan došao avionom. Ispričao je to kao najobičniji događaj. ’Imao sam problem, neki nisu htjeli da se isele. Organizovao sam akciju raščišćavanja. Došli ljudi u sred noći, malo tamo nešto polupali. Ništa strašno nisam uradio.’ To su bile, po njegovim riječima, neke barakice tamo, kolibice”, ispričala je Marija Mali za KRIK.

U tom trenutku, kako je navela, nije se očekivalo da će slučaj „kao bomba“ odjeknuti u medijima.

“Uopšte se nije pretpostavilo da iko može da primjeti da se rušilo. Valjda dok je trajala izborna euforija, dok se narod radovao pobjedi premijera, taj događaj je trebalo da padne u sjenku. Siniša je imao zadatak da očisti taj prostor, jer je ispregovarao sa Arapima da tu izgradi ʼBeograd na vodiʼ.”

Marija Mali kaže da joj je Siniša rekao ime kompanije čijim se bagerima rušilo, ali taj detalj nije željela da iznese u javnost.

0 Shares
0 Shares
Copy link