Početna  /  Ljubinjska Skupština: Dragan Milojević napustio NDP
Hercegovina ljubinje Vijesti

Ljubinjska Skupština: Dragan Milojević napustio NDP

LJUBINJE – Dragan Milojević, odbornik u ljubinjskoj Skupštini koji je mandat dobio kao član Narodnog demokratskog pokreta (NDP), danas je napustio ovu stranku i odlučio da će ubuduće djelovati kao nezavisni odbornik.

Dragan Milojević (FOTO: Moja Hercegovina)
Dragan Milojević (FOTO: Moja Hercegovina)

U svom obavještenju, koje je danas uputio predsjednici Skupštine opštine Ljubinje, Milojević je naveo da su razlozi za ovakvu odluku to što  se „već više vremena ne slaže sa politikom koju prezentuje i provodi ljubinjski odbor NDP-a“.

Milojević za „Moju Hercegovinu“ nije želio da komentariše o kakvim je neslaganjima riječ, niti od kada ona datiraju.

Sa druge strane, predsjednik ljubinjskog NDP-a Zoran Budinčić za naš magazin kaže da razlozi Milojevićevog odlaska iz stranke ne leže u neslaganjima unutar partije, već u ličnom interesu.

Ja se kao predsjednik samo pitam sa kojom politikom se on nije slagao. Vjerovatno je našao neki lični interes. Kako čujem, osniva stranku, neki Pokret za Hercegovinu koji osniva Slobodan Šaraba u Trebinju. Pravi razlog će se znati polovinom sljedećeg mjeseca i potvrdiće se da je to samo lični interes – kazao je Budinčić za „Moju Hercegovinu“.

Nakon Milojevićevog napuštanja NDP-a, ova stranka ostala je bez svog predstavnika u ljubinjskoj Skupštini, a njeno članstvo se, ujedno, smanjilo. Međutim, na ovu konstataciju Budinčić kaže da NDP kao stranka „sa nekim odlascima raste“.

Jelena Denda Borjan

0 Shares
0 Shares
Copy link