Početna  /  Љубињска котлићијада 2019: Најава манифестације и позив за пријаву екипа
Hercegovina

Љубињска котлићијада 2019: Најава манифестације и позив за пријаву екипа

У недјељу, 8. септембра 2019. године, са почетком у 12.00 часова, на платоу испред цркве у Љубињу, пету годину за редом, одржаће се манифестација „Љубињска котлићијада“, у организацији Фолклорног друштва „Љубиње“ и ловачке групе „Свој Комод“.

Иако једна од најмлађих манифестација које се одржавају у Љубињу, котлићијада је привукла велики број љубитеља кулинарства, било да се ради о ловцима, или о искусним гурманима и љубитељима добре забаве, или пак онима који овај дан одвоје да посјете Љубиње, са намјером да пробају неке од многобројних гурманских специјалитета.

С обзиром да манифестација поприма све већи значај, те да се из године у годину повећава, како број екипа тако и број гостију, са поносом истичемо да се ради о највећем догађају који се одвија у нашој малој општини. Овај, све популарнији догађај, специфичан је и по томе што у њему активно учешће имају људи свих генерација, као и цијеле породице, које нађу времена да проведу један веома лијеп дан уз котлић, музику и уживање са драгим пријатељима.

У колико сматрате да сте „мајстор за котлић“, или пак волите да поједете оно што припреми неко од ваших пријатеља, позивамо вас да дођете, пријавите екипу и окушате се у веома оштрој конкуренцији екипа из свих општина Херцеговине, али и осталог дјела Босне и Херцеговине, те држава у окружењу.

За пријаву екипа као и за све остале информације обратите се организаторима на бројеве телефона: 065 166 313, 066 965 120.

ДОБРО ДОШЛИ

Организатор

0 Shares
0 Shares
Copy link