Početna  /  Ljubinje: Sutra protestni skup povodom smjene Nadzornog odbora “Vodovoda”
Hercegovina ljubinje

Ljubinje: Sutra protestni skup povodom smjene Nadzornog odbora “Vodovoda”

LJUBINJE – Predstavnici i gradjani Mjesnih zajednica opštine Ljubinje uputili su saopštenje za javnost u kome pozivaju građane Ljubinja da sutra 02.01.2018. u 18 časova u sportskoj dvorani u Ljubinju prisustvuju javnom skupu povodom smjene Nadzornog odbora JP “Vodovod”. Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Pozivaju se građani Ljubinja da dana 02.01.2018.godine u 18 časova u sportskoj dvorani Ljubinje prisustvuju javnom skupu koje organizuju predstavnici i građani Mjesnih zajednica povodom donošenja odluke o smjeni Nadzornog odbora JP “Vodovod” i neizglasavanjem budžeta Opštine za 2018. godinu na posljednjoj sjednici SO Ljubinje koja je održana 28.12.2017.godine.

Takođe ćemo imati pravo da postavimo pitanja vezana za projekat asfaltiranja MZ  “Vinogradi” i mnoge druge projekte koji su blokirani neizglasavanjem budžeta, jer su na skup pozvani: načelnik, zamjenik načelnika,predsjednik Skupštine, odbornici, direktor JP “Vodovod”. Dođite-pitajte-saznajte. Napomena: skup nema nikakva politička obilježja niti pozadinu, zanima nas samo istina i napredak naše Opštine, navodi se u saopštenju.

52 Shares
52 Shares
Copy link