Liga mjesnih zajednica Nevesinje: Ekipa „Restoran Drenovik“ najuspješnija

Nevesinje –  Finalna utakmica Lige mjesnih zajednica u malom fudbalu, koja se održava pod okriljem Nevesinjske olimpijade odigrana je večeras u Sportskoj dvorani, a ekipa Kifino Selo „Restoran Drenovik“ je pred više stotina gledalaca  porazila ekipu „Jozovine” ukupnim rezultatom 3:2 nakon izvođenja penala i po prvi put osvojila ovo takmičenje.

(FOTO:Moja Hercegovina)
(FOTO:Moja Hercegovina)

Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je 12 ekipa, a ovaj fudbalski turnir je jedna od najposjećenijih sportskih manifestacija u Nevesinju, kako zbog kvalitetnog fudbala, tako i zbog tradicionalnog rivalstva naselja i mjesnih zajednica koje se iz godine u godinu nadmeću da na ljetnjoj pozornici malog fudbala osvoje prelazni pehar.

U samoj finalnoj utakmici ekipa „Restoran Drenovik“ vodila je 2:0, golovima Šarenca i Grahovca, da bi „Jozovina“ u regularnom dijelu golovima Vukovića i Čabrila izjednačila rezultat i pristupilo se izvođenju penala u kojima su igrači iz Kifinog Sela bili sigurniji i osvojili prelazni pehar namijenjen pobjedniku ovogodišnjeg izdanje Lige mjesnih zajednica.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Stanislav Grahovac, dok je najbolji golman turnira Jovo Budović, oba iz pobjedničke ekipe. Prelazni pehar, medalje i poklone pobjedničkoj ekipi uručio je načelnik opštine Nevesinje Momčilo Šiljegović.

Ljubiša Bukvić

Tagovi:
Autor