Kormak poslala poruku građanima BiH uoči izbora

Morin Kormak, ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, obratila se građanima uoči Opštih izbora koji će biti održani 7. oktobra. Između ostalog, pozvala je građane da “aktivno učestvuju u izgradnji budućnosti”.

“Vi ste ti koji birate, i niko više. Izuzetno poštujem građane Bosne i Hercegovine i nije moje da vama govorim ko je najbolji da vodi vašu zemlju. Moj jedini cilj je da apelujem na svakoga od vas da uzmete aktivno učešće u izgradnji budućnosti vaše zemlje.Vaš glas ključan je za ostvarenje sigurnosti, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta koje vi, građani ove zemlje zaslužujete. Glasanje u nedjelju samo je prvi korak na tom putu, te apelujem na vas da napravite taj korak – radi sebe samih, svoje djece i budućih generacija ove zemlje”, poručila je ambasadorica Cormack u svojoj video poruci građanima Bosne i Hercegovine uoči izbora u nedjelju, 7. oktobra.

Poruka ambasadorice Cormack građanima BiH uoči izbora 07.10.2018.

"Vi ste ti koji birate, i niko više. Izuzetno poštujem građane Bosne i Hercegovine i nije moje da vama govorim ko je najbolji da vodi vašu zemlju. Moj jedini cilj je da apelujem na svakoga od vas da uzmete aktivno učešće u izgradnji budućnosti vaše zemlje.Vaš glas ključan je za ostvarenje sigurnosti, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta koje vi, građani ove zemlje zaslužujete. Glasanje u nedjelju samo je prvi korak na tom putu, te apelujem na vas da napravite taj korak – radi sebe samih, svoje djece i budućih generacija ove zemlje," poručila je ambasadorica Cormack u svojoj video poruci građanima BiH uoči izbora u nedjelju, 7. oktobra.

Posted by United States Embassy to Bosnia and Herzegovina on Четвртак, 04. октобар 2018.

Autor