Početna  /  Kalabić: Dvanaest visokih funkcionera SDS-a su na platnom spisku SNSD-a! Nisam siguran koga Sonja Karadžić više voli – Milorada ili Radovana?! (VIDEO)
Izdvajamo Teme i komentari

Kalabić: Dvanaest visokih funkcionera SDS-a su na platnom spisku SNSD-a! Nisam siguran koga Sonja Karadžić više voli – Milorada ili Radovana?! (VIDEO)

Drago Kalabić
Drago Kalabić, bivši član Predsjedništva Saveza nezavisnih socijaldemokrata i narodni poslanik u više navrata, govorio je za dobojski ZOOOM TV o Miloradu Dodiku, odnosima unutar vladajuće partije, ali i o opoziciji, za koju kaže da su mnogi unutar nje nečasni i da usko sarađuju sa Miloradom Dodikom. Ipak je istakao nekoliko pojedinaca za koje smatra da su iskreni opozicionari: Nebojšu Vukanovića, Jelenu Trivić i Milana Miličevića.

Drago Kalabić je dugo godina bio istaknuti član SNSD-a. Prije dvije godine izbačen je iz ove stranke, ali on kaže da je zapravo i želio da se udalji iz te stranke, jer je uvidio brojne anomalije i principe na kojima počiva stranka, a razlikuju se od onih zbog kojih je pristupio Miloradu Dodiku. Prije nekoliko dana gostovao je na ZOOOM TV-u. Iznio je brojne zanimljivosti koje se tiču kako vlasti, tako i opozicije.

  • Od Dodika je jedino gora ovakva opozicija!
  • Mirko Šarović je na svakodnevnoj vezi sa Miloradom Dodikom. Dodik ga od milja zove Šarkan?!
  • Dodik insistirao da Vukota Govedarica bude smijenjen sa mjesta predsjednika SDS-a jer nije mogao da uspostavi saradnju sa njim!
  • Bar 12 visokih funkcionera Srpske demokratske stranke nalaze se na Dodikovom platnom spisku!
  • Nisam siguran da li Sonja Karadžić više voli Milorada ili Radovana?!
  • Nadam se da će mladi i politikom neuprljani krenuti u istinske promjene!
  • Protiv imenovanja Željke Cvijanović na mjesto premijera bili su svi članovi Predsjedništva stranke. Ona je bila Dodikov izbor, niko nije smio da mu se suprotstavi, iako je bilo jasno da je ona loš izbor!
  • Vjerujem da Vukanović i još neki mladi jesu za istinske promjene. Takav je i Milan Miličević!

Sve ovo,a li i još mnogo zanimljivih tvrdnji, pogledajte u razgovoru koji je sa Dragom Kalabićem vodio Boris Stanišev, osnivač ZOOOM TV-a:

Izvor: ZOOOM TV 

 

 

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap