Početna  /  Ispravka teksta „Gacko: Hapšenje zbog krađe nafte iz RiTE-a po prijavi građana“
gacko Hercegovina

Ispravka teksta „Gacko: Hapšenje zbog krađe nafte iz RiTE-a po prijavi građana“

Zbog pogrešnih navoda o hapšenjima u našem tekstu „Gacko: Hapšenje zbog krađe nafte iz RiTE-a po prijavi građana“, objavljujemo njegovu ispravku i upućujemo javno izvinjenje Obradu Miletiću iz Gacka koga smo greškom, nezvanično naveli kao jednog od osumnjičenih.

Gacko (FOTO: Moja Hercegovina)
Gacko (FOTO: Moja Hercegovina)

U jučerašnjem tekstu pogrešno smo naveli kako su, u posljednjih deset dana, četiri lica uhapšena zbog krađe nafte iz Rudnika i termoelektrane „Gacko“, međutim, nije riječ o hapšenju, već je protiv istih podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

U istom tekstu pogrešno smo naveli i da je za krađu nafte osumnjičen Obrad Miletić za koga se ispostavilo da sa cijelim slučajem nema nikakve veze. Zbog toga upućujemo javno izvinjenje Obradu Miletiću iz Gacka, pri čemu želimo da istaknemo da nam je neizmjerno žao što je došlo do ovako grube greške. Informacija koju smo dobili o akterima ovog slučaja očigledno je dijelom bila netačna, pa se Obrad Miletić potpuno nepotrebno našao u našem tekstu. Stoga mu, još jednom, upućujemo javno izvinjenje.

Ispravljeni tekst u cjelosti možete pročitati ovdje.

D. S. / mojahercegovina.com

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap