Početna  /  Hypo banka lansirala dopunjive Visa kartice: Internet karticu i Karticu želja
Bosna i Hercegovina

Hypo banka lansirala dopunjive Visa kartice: Internet karticu i Karticu želja

Hypo Alpe Adria-Bank a.d. Banja Luka lansirala je na domaće tržište novi proizvod – dopunjive Visa platne kartice: Internet karticu i Karticu želja.

Hypo-dopunjiva-Internet-karticaHypo Visa Internet dopunjiva platna kartica namijenjena je svim korisnicima koji imaju potrebu da kupuju putem interneta, a u isto vrijeme žele da imaju sigurno sredstvo plaćanja trošeći samo onoliko sredstava koliko su uplatili na ovu dopunjivu karticu, a dopuna kartice može se vršiti u bilo kojoj poslovnici Hypo banke.

Takođe, klijent samostalno može vršiti dopunu kartice odnosno, prenos sredstava sa transakcionog računa na svoju dopunjivu Hypo Visa karticu bez fizičkog odlaska u banku tokom 24 sata, bez obzira na vremensku zonu i geografsku lokaciju ukoliko korisnik ima HypoNet internet bankarstvo ili mHypo uslugu mobilnog bankarstva.

Hypo-dopunjiva-Kartica-zeljaHypo Visa dopunjiva kartica želja namijenjena je kao idealan i vrlo praktičan poklon svima onima koji žele da daruju nesvakidašnji poklon za razne prilike kao što su rođendani, vjenčanja, godišnjice, praznici i sl. Ova kartica posebno je praktična za roditelje srednjoškolaca i studenata koji su na školovanju u drugim gradovima, jer omogućava jednostavnu, brzu i besplatnu dopunu te detaljnu kontrolu troškova.

Ove obje Hypo Visa dopunjive platne kartice se mogu koristiti za plaćanje roba i usluga kako na POS terminalima (prodajnim mjestima), internetu, tako i za podizanje novca na bankomatima.

Kartice se izdaju u rekordnom roku od desetak minuta, nakon što je podnosilac predao popunjenu pristupnicu, koju dobija u poslovnici Banke ili je preuzme sa internet stranice Banke (www.hypo-alpe-adria.rs.ba), i uplatio željeni iznos novca. Hypo Visa dopunjiva kartica nije vezana za sredstva koja daje Banka, nego onaj ko kupuje karticu unaprijed uplati iznos namijenjen za trošenje, a klijent može uplatiti minimalno 30 (za prvu dopunu), a maksimalno 5000 KM po dopuni. Broj dopuna je neograničen i bez naknada.

Nakon preuzimanja kartice, podnosilac dobija sve potrebne informacije koje su bitne za krajnjeg korisnika – a to su: PIN kod, uputstvo za upotrebu te informacije o tarifama za korištenje kartice.

Hypo Visa dopunjive platne kartice imaju atraktivan dizajn te se korisnicima uručuju u posebno osmišljenom poklon pakovanju. „Hypo Visa dopunjiva Internet platna kartica i Kartica želja je još jedan u nizu noviteta naše banke, a u sebi spaja funkcionalnosti koje su izraz želje i potreba naših klijenata – slobodu korištenja i primjene, sigurnost plaćanja na internetu, moderan dizajn i ekskluzivnost.“ kaže Marija Panić, direktor Odjela marketinga i korporativnih komunikacija Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka.

Sestrinska Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Mostar je, takođe, obogatila svoju ponudu sa Hypo Visa Internet karticom i Karticom želja.

0 Shares
0 Shares
Copy link