Početna  /  Hypo banka generalni sponzor 141. Nevesinjske olimpijade
Hercegovina nevesinje Republika Srpska

Hypo banka generalni sponzor 141. Nevesinjske olimpijade

BANJALUKA / NEVESINJE – Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka generalni je sponzor 141. Nevesinjske olimpijade, tradicionalne kulturno-sportske i turističke manifestacije, koja  se održava na prostoru opštine Nevesinje.

hypo-banka-banjaluka

Ovo je četrnaesta godina zaredom kako Hypo banka finansijski podržava organizaciju Nevesinjske olimpijade, nastavljajući pružati podršku tradicionalnim manifestacijama svjesna njihovog značaja za lokalnu zajednicu.

„Našu poslovnu filozofiju neposrednog bankarstva razvijamo i na ovaj način, doprinoseći procesu očuvanja lokalne tradicije i kulture i dijeleći svoj poslovni uspjeh sa zajednicom u kojoj djelujemo.“, kaže Mitar Buha, voditelj poslovnice Hypo banke u Nevesinju.

Organizacioni odbor „Nevesinjske olimpijade“, na čelu sa načelnikom opštine Momčilom Šiljegovićem, izrazio je zahvalnost Hypo banci na kontinuiranoj finansijskoj podršci u očuvanju tradicije duge 141 godinu.

Manifestaciju prati niz kulturnih i turističkih sadržaja. Svečano otvaranje Nevesinjske olimpijade zakazano je za subotu, 13. avgust, a centralni događaj sa konjskim trkama i tradicionalnim i viteškim disciplinama biće održan u nedjelju, 14. avgusta, na Bratačkom lugu.

Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka već godinama planski u okviru svog budžeta izdvaja značajna sredstva za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz podršku radu institucija i udruženja građana, te događaja koji imaju za cilj promociju i očuvanje društvenih vrijednosti kroz oblasti kulture, umjetnosti, i nekomercijalnih sportskih aktivnosti.

0 Shares
0 Shares
Copy link