Početna  /  Hrabrost se isplatila: Gordana iz Nevesinja dobila posao u „Swisslion Takovo“!
Hercegovina nevesinje

Hrabrost se isplatila: Gordana iz Nevesinja dobila posao u „Swisslion Takovo“!

Kada je napisala pismo i odlučila da ga prvo pošalje na adresu portala „Moja Hercegovina“, Gordana Jaredić iz Nevesinja, inače ćerka poginulog borca i diplomirani ekonomista, nije ni slutila kakva će reakcija javnosti biti.

gordana-jaredic-nevesinje-mojahercegovina
Gordana Jaredić iz Nevesinja (Foto: Facebook)

Nakon što smo u četvrtak ujutro objavili njen „vapaj“, u kome je Gordana prevashodno željela skrenuti pažnju na to da „nepotizam u Nevesinju više nije krivično djelo“, već je kako ona kaže „postao prirodna smjena generacija“, tekst je na našem portalu do ovog trenutka pročitan preko 4000 puta, a upravo sa našeg portala prenijeli su ga i brojni beogradski mediji.

Preko 1300 lajkova i stotinjak komentara, u manje od 24 sata nakon objave, bilo je dovoljno da dođe i do konkretne reakcije. Naime, Gordana nam kaže da ju je u popodnevnim časovima pozvala Nataša iz “Swisslion Takova” iz Trebinja, i rekla joj da odmah dođe na razgovor za posao.

„Rekli su mi da su na portalu pročitali tekst i da žele da odmah dođem kod njih na razgovor. Odmah sam otišla, i tamo mi je kratko i jasno saopšteno da je Rodoljub Drašković rekao da počinjem da radim već od ponedjeljka od 8 časova“, priča za naš portal Gordana.

Rekla nam je i to da ni slutila nije da će ovako burna reakcija javnosti biti.

„Vidjela sam da je sa portala “Moja Hercegovina” moje pismo prenio i beogradski portal “Telegraf”, i izgleda da je ova moja priča zaista ‘zapalila region’. Evo otkako sam dobila posao, telefon mi neprestano zvoni i zaista sam u šoku, više ne znam ni sa kim sam sve razgovarala“, vidno uzbuđena rekla je Gordana za „Moju Hercegovinu“.

Na kraju, nama iz „Moje Hercegovine“ ostaje da Gordani čestitamo i poželimo joj svako dobro, ali i da apelujemo na sve ostale mlade ljude, da se češće oglašavaju i dižu svoj glas, jer prećutkivanje i ih je i dovelo ovdje gdje jesu. Na marginu društva.

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap