Početna  /  Hercegovački off road tim “Tajfun BGT” šesti u šampionatu BiH
bileća Hercegovina

Hercegovački off road tim “Tajfun BGT” šesti u šampionatu BiH

BILEĆA ,GACKO, TREBINJE – U zvaničnom poretku šampionata BiH ,off road saveza BiH, u okviru koga se vozi osam prvenstvenih trka, a učestvuje 12 klubova, Tajfun timu BGT (Bileća, Gacko, Trebinje) u generalnom plasmanu pripalo je šesto mjesto.  Ovo je odlučeno na završnoj skupštini off road saveza BiH za sezonu 2018.  koja je održana u hotelu „ Hils„ u Sarajevu proteklog vikenda. 

Na ovoj skupštini rezimirani su rezultati, dorađen pravilnik takmičenja, proglašeni najbolje plasirani vozači, suvozači i klubovi.

U pojedinačnoj konkurenciji drugo i treće mjesto pripalo je članovima ovog tima. Branislav Danilović i njegov suvozač Darko Radović iz Kotora, koji voze za Tajfun tim u generalnom poretku osvojili su drugo mjesto, dok je prošlogodišnji šampion u „soft„ klasi Aleksandar Dangubić sa suvozačem Željkom Bratićem zauzeo treće mjesto.

„ Vozili smo aktivno cijelu sezonu, sa četiri do pet vozila. Rezultat je vidljiv, zadovoljni smo i srećni što je naš član iz Kotora svojim rezultatom dao značajan doprinos napretku kluba„,rekao je Aleksandar Dangubić.

Dangubić se zahvalio Opštini Bileća, svim članovima tima, učesnicima takmičenja koji su svojom vožnjom, radom i trudom omogućili da tim ostvari ovako dobar rezultat koji je ulaznica za organizaciju ovog velikog takmičenja i u Bileći. Najavljeno je i da će sedma, završna trka za narednu sezonu biti održana u Bileći.

0 Shares
0 Shares
Copy link