Nedjelja, 19.01.2020
More

  Herc invest ponudio 417.000 KM za hotel u Nevesinju

  Podijeli:

  NEVESINJE – Okružni privredni sud u Trebinju prihvatio je kao najveću ponudu preduzeća “Herc invest” iz Trebinja da kupi hotel “Vazdušna banja” u Nevesinju za 417.000 KM.

  Hotel Nevesinje (FOTO: Virtualna Hercegovina)

  Ponude četiri ponuđača otvorene su danas na osmoj licitaciji u Okružnom privrednom sudu u Trebinju, a sudija Mirjana Kokotović je rekla da je prihvaćena najveće ponuda i da ponuđač mora u roku od 15 dana da uplati novac jer u suprotnom gubi pravo na uplaćeni depozit.

  Ponudu od 315.000 KM dao je “Kodiakhem” Trebinje, 301.111 KM ponudio je Predrag Pavlović iz Foče, dok je sumu od 300.000 KM ponudio Mihajlo Ivković iz Nevesinja.

  Početna cijena pokretne i nepokretne imovine hotela “Vazdušna banja”, koje je u stečaju od 2011. godine, bila je 265.000 KM.

  Zastupnik radnika hotela Miodrag Vuković rekao je da su svi sa radošću dočekali da se stečaj konačno završi, napominjući da je ovaj ugostiteljski objekat ranije zapošljavao 12 radnika.

  Javnom otvaranju ponuda prisustvovao je i Milivoje Mrković iz Nevesinja, čiji je punomoćnik Mario Miletić rekao da je njegov klijent prije tri godine dao ponudu koja je bila najpovoljnija, ali da tada nije prihvaćena i da mu nije jasno zbog čega.

  “Smatramo da nije trebalo ići sa prodajom dok se ne završi postupak koji Mrković vodi po ovom predmetu. Vidjećemo šta će reći Vrhovni sud i ako bude potrebno i Apelacioni sud”, naveo je Miletić.

  SRNA

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  Elektrokrajina nezakonito reklamira privatna preduzeća, krivične prijave protiv odgovornih

  U septembru mjesecu prošle godine, javno preduzeće "Elektrokrajina" je uz račune za električnu energiju distribuiralo i letke fondacije "Djeca nam se rađala", u kojoj...

  POVEZANE VIJESTI