Početna  /  Gradonačelnik Zvornika uoči današnjeg protesta dijeli 100 KM za zviždanje Vukanoviću?!
Izdvajamo Republika Srpska

Gradonačelnik Zvornika uoči današnjeg protesta dijeli 100 KM za zviždanje Vukanoviću?!

Zoran Stevanović (Foto: Klix)
Miroslav Ilić, povjerenik liste ”Za prvadu i red” u Zvorniku, u svojoj objavi na Fejsbuku tvrdi da Zoran Stevanović, graodnačelnik Zvornika, plaća 100 KM za dolazak i zviždanje Nebojši Vukanoviću i aktivistima pokreta ”Za pravdu i red”, na današnjem protestu u Glinici, povodom situacije u Alumini. Ilić je za naš magazin potvrdio da je došao do ovih saznanja, dodavši da je do njih došao zahvaljujući insajderima bliskim SNSD-u. Podsjećamo da je današnji protest najavljen u 15 časova, a svoj dolazak su zvanično najavili i aktivisti ”Za pravdu i red”.
”Kako nezvanično saznajemo neki od naših gradjana će imati priliku da zarade dnevnicu danas. Prema nepotvrđenim informacijama koje sam upravo dobio, Zoran Stevanović u krugu ljudi koji su mu bliski nudi po 100 KM, za sve one koji dođu na proteste i zvižde na govornike Pokreta “Za Pravdu i Red”. Iako narodni poslanik Nebojša Vukanović neće biti prisutan na današnjem protestu zbog unaprijed dogovorenih obaveza ali svakako će neko prenijeti njegove poruke radnicima Alumine i građanima regije Birač! Očigledno da njemu ne odgovara PRAVDA I RED i da sprema nerede.” – stoji u objavi Miroslava Ilića, povjerenika za Zvornik liste ”Za pravdu i red”.
On je u kratkoj izjavi za naš magazin potvrdio da je došao do saznanja o kojima je obavijestio javnost, dodavši da uprkos svemu očekuje veliki broj radnika Alumine i građana Zvornika na današnjem protestu, kao i to da je informacije dobio od insajdera iz samog SNSD-a.
Na prvom skupu radnika ispred preduzeća Alumina, a na kojem su prisustvovali i Stevanović i Vukanović, obraćanje gradonačelnika Zvornika je u više navrata prekidano zvižducima. Iz pokreta ”Za pravdu i red” juče su uputili zvaničan poziv za dolazak na protest, a tom prilikom pozvali su sve političke subjekte, kako one iz vlasti, tako i one iz opozicije, sa kacentom na narodne poslanike i parlamentarce iz Zvornika i regije Birač.
Današnji skup će biti ukupno treći protest povodom dešavanja u Alumini.
Igor Svrdlin

 

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap