Početna  /  Govedarica na sastanku s Vučićem: Poraziti prljave interese političkih partija
Republika Srpska Srbija

Govedarica na sastanku s Vučićem: Poraziti prljave interese političkih partija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik SDS-a Vukota Govedarica saglasni su da je potrebno ubrzati realizaciju regionalnih infrastrukturnih projekata, ali i povećati privredni potencijal regiona i privući investitore.

Vučić i Govedarica danas su u Beogradu konstatovali da je protekli vijek za srpski narod bio vijek stradanja, a da pred nama mora biti vijek izgradnje i prosperiteta, te da zbog interesa srpskog naroda, ali i svih ostalih, dijalog i traženja rješenja nemaju alternativu.

Govedarica je Vučiću prenio svoje viđenje stanja u Republici Srpskoj i naglasio da je Srpskoj potrebna moderna nacionalna politika koja definiše odgovornost prema sopstvenom narodu u kojoj moraju biti poraženi prljavi interesi bilo kojih političkih partija, saopšteno je iz SDS-a.

On je naveo da jedna od osnovnih odlika takve politike treba da bude ekonomski napredak da bi se poboljšao standard građana i zaustavio odliv stanovništva.  Govedarica je istakao da je “srpski narod teško stradao da bi stvorio Republiku Srpsku” i da su razlozi nastanka Srpske identični razlozima opstanka Srpske.

Lider SDS-a zahvalio je Vučiću za podršku Srbije i njega lično Republici Srpskoj, te izrazio uvjerenje da će Republika Srpska, kao i do sada, imati punu podršku Srbije na putu ka očuvanju sopstvenog integriteta i svega onoga što je stvarano u proteklih skoro tri decenije.

0 Shares
0 Shares
Copy link