Početna  /  Gorica Dodik se oglasila o branju šljiva na imanju njenog oca: Danas je prosjek bio 750kg po čovjeku pa izračunajte kolika je to dnevnica?!
Izdvajamo Republika Srpska

Gorica Dodik se oglasila o branju šljiva na imanju njenog oca: Danas je prosjek bio 750kg po čovjeku pa izračunajte kolika je to dnevnica?!

Nakon što se na društvenim mrežama proširila vijest da se traže radnici za branje šljiva u voćnjaku Milorada Dodika, lidera SNSD-a, koji će po kilogramu zarađivati 10 feninga, oglasila se njegova kćerka Gorica Dodik.

Ona je na Twitteru ustvrdila da je dnevni prosjek njihovih radnika 750 kilograma.

“Jedna informacija za velike ekonomske analitičare koji pljuju to što se ljudi koji skupljaju šljive kod nas plaćaju 10 feninga po kg. Danas je prosjek bio 750kg po čovjeku pa izračunajte kolika je to dnevnica. Pozdrav.” – napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

Podsjetimo, Svetlana Cenić je objavila poruku iz Viber grupe u kojoj Aleksandar Babić iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) poziva zainteresirane da dođu brati šljive na imanju predsjednika stranke Milorada Dodika.

“Evo, meni proslijedili, a ja nisam na taj način druželjubiva. Možda biste vi htjeli”, napisala je Cenić na Twitteru te objavila screenshot poruke na Viberu.

“Osigurani prevoz i hrana, kasnije druženje s Dodikom”, pisalo je između ostalog u poruci koju je objavila Cenić.

“Pozdrav svima. Da li ima neko zainteresovan da ide sada u četvrtak kupiti šljive u voćnjak predsjednika Milorada Dodika? Osigurani prevoz i hrana. Deset feninga po kilogramu. Poslije toga druženje s njim i odmor”, pisalo je u Viber poruci.

Izvor: Faktor

0 Shares
Copy link
Powered by Social Snap