Početna  /  Glasali kandidati za gradonačelnika Trebinja: Obje strane očekuju pobjedu
Hercegovina Trebinje

Glasali kandidati za gradonačelnika Trebinja: Obje strane očekuju pobjedu

TREBINjE –  U Trebinju su jutros otvorena sva 43 redovna biračka mjesta na kojima će moći da glasa 30.215 građana, a građansku dužnost već su obavili i kandidati za gradonačelnika Trebinja Luka Petrović i Slavko Vučurević.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Kandidat SNSD-a i koalicije okupljene oko ove stranke Luka Petrović kazao je novinarima da očekuje ubjedljivu pobjedu SNSD-a i njega kao kandidata za gradonačelnika Trebinja.

Luka Petrović (Foto: Moja Hercegovina)
Luka Petrović (Foto: Moja Hercegovina)

“Želim da kažem da me raduje velika izlaznost na biračkom mjestu i da sam srećan što ovi izbori protiču mirno i u fer atmosferi. Ja očekujem da rezultat bude ubjedljivo dobar i da Trebinjci pokažu svoj stav, kao što su učinili i mnogo puta do sada”, rekao je Petrović.

Ništa manji apetiti nisu ni u suprotstavljenom političkom taboru.

Kandidat za gradonačelnika Trebinja ispred Saveza za promjene Slavko Vučurević rekao je da očekuje da će stranka PDP, kojoj pripada, u novom skupštinskom sazivu imati osam odbornika, te da će on kao kandidat za gradonačelnka na ovim izborima pobijediti sa razlikom od najmanje tri hiljade glasova.

Foto: Moja Hercegovina
Foto: Moja Hercegovina

Inače, pored redovnih glasačkih mjesta formirano je i jedno biračko mjesto za glasanje u odsustvu i za glasanje na nepotvrđenim glasačkim listićima, koje je smješteno u prostorijama Teritorijalno-vatrogasne jedinice Trebinje.

Za lokalne izbore u Trebinju formirano je i šest mobilnih timova koji će obilaziti oko 250 starih, bolesnih i invalidnih lica, kao i onih smještenih u trebinjskoj Bolnici, Domu penzionera, Kazneno-popravnom zavodu.

Za izbore je akreditovano više od 1.000 posmatrača.

Nikolija Bjelica

 

16 Shares
16 Shares
Copy link