Početna  /  Fondacija ”Sveti Vukašin” danas u Trebinju organizuje Humanitarni bazar za Slobodana Milićevića
Izdvajamo Trebinje

Fondacija ”Sveti Vukašin” danas u Trebinju organizuje Humanitarni bazar za Slobodana Milićevića

Fondacija ”Sveti Vukašin” iz Trebinja je, za kratko vrijeme, koliko postoji, uspješno realizovala brojne humanitarne akcije i našla se u nevolji porodicama kojima je pomoć bila potrebna. Nedavno su pokrenuli akciju za pomoć Slobodanu Milićeviću, koji boluje od mišićne atrofije, koja je nastala uslijed specifičnih životnih okolnosti. Fondacija ”Sveti Vukašin”, koja radi pri Eparhiji zahumsko-hercegovačkoj i proimorskoj, danas će na Trgu slobode upriličiti Humanitarni bazar za pomoć Slobodanu Milićeviću.

Članovi Fondacije su nedavno predočili javnosti tešku životnu priču Slobodana Milićevića, te ukazali na njegovo izuzetno teško zdravstveno stanje uzrokovano mišićnom atrofijom. Tada su članovi ove Fondacije očistili stan te krenuli u kompletno renoviranje, a njegova majka Koviljka je prebačena na psihijatrijsko liječenje u Modriču, dok je Slobodan zbrinut u trebinjsku Bolnicu kako bi mu se pružila neophodna medicinska njega.

Plan je da, pošto se stan dovede u pristojno stanje, krene sa rehabilitacijom ovog momka kako bi, uz adekvatnu medicinsku njegu i terapiju, rehabilitovao mišićna tkiva i ponovo stao na noge. Fondacija Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske ”Sveti Vukašin” danas na Trgu slobode, od 16 do 22 časa, organizuje Humanitarni bazar za pomoć Slobodanu Milićeviću, a sav prikupljeni novac biće proslijeđen za dalje liječenje i rehabilitaciju našeg sugrađanina. Uz slogan ”Budimo ljudi”, iz Fondacije ”Sveti Vukašin” pozivaju sve ljude dobre volje da budu dio današnjeg Humanitarnog bazara i pomognu Slobodanu Milićeviću. ”Naše malo, nekome je puno!” – poručuju humani ljudi okupljeni u Fondaciji ”Sveti Vukašin”.

Igor Svrdlin

 

 

0 Shares
0 Shares
Copy link