Početna  /  Druženje sa “Mojom Hercegovinom” u Gacku, Bileći i Trebinju
bileća gacko Hercegovina Trebinje

Druženje sa “Mojom Hercegovinom” u Gacku, Bileći i Trebinju

GACKO, BILEĆA, TREBINJE – “Moja Hercegovina” vas poziva na druženje sa članovima naše redakcije koje je zakazano za ponedjeljak 27. juna u Gacku i Bileći, a u srijedu 29. juna u Trebinju.

Magazin "Moje Hercegovine"
Magazin “Moje Hercegovine”

“Moja Hercegovina” je u proteklih godinu dana, uz podršku Američke ambasade u BiH, radila na projektu “Podsticanje mobilnog reporterstva o ljudskim pravima putem onlajn medija”. Želimo da vam, uz ugodno druženje, predstavimo šta smo radili, te da vam poklonimo štampane primjerke našeg magazina u kome smo za vas izabrali dio priča rađenih u sklopu navedenog projekta.

Naime, proteklu godinu naš portal se kroz projekat bavio temama o kojima se u Hercegovini do sada vrlo malo govorilo. Nastojali smo da kroz priče ljudi sa “hercegovačkih margina” prikažemo probleme sa kojima se oni suočavaju i da na taj način doprinesemo njihovoj vidljivosti u društvu. Tražili smo odgovore od onih koje godinama niko ništa nije pitao.

Željeli smo da ukažemo na to kako se u Hercegovini bez pardona krše osnovna ljudska prava i da ohrabrimo pojedince da o tome javno govore, jer žrtva nemilosrdnog sistema sutra može biti bilo ko od nas.

Druženje u Gacku, Bileći i Trebinju zamišljeno je kao predstavljanje naših aktivnosti i razgovor sa našim čitaocima, kako bismo zajedno unaprijedili naše izvještavanje u budućnosti.

Dođite da zajedno, uz kafu i sok, porazgovaramo i prelistamo magazin. Spremni smo da čujemo sve vaše komentare i eventualne prijedloge.

Očekujemo vas u ponedeljak, 27. juna, u 18 časova u kafe baru “Urke” u Gacku, a u 20 časova u bašti kafe bara “Trebišnjica” u Bileći.

U Trebinju se družimo u srijedu, 29. juna, u 20 časova u bašti hotela “Leotar”.

 

Dobro nam došli!

Redakcija “Moje Hercegovine”

 

 

 

 

173 Shares
173 Shares
173 Shares
Copy link