Početna  /  Dodik u Bileći najavio obračun sa grupom ”Pravda za Davida” već 8. oktobra?!
bileća Bosna i Hercegovina Republika Srpska

Dodik u Bileći najavio obračun sa grupom ”Pravda za Davida” već 8. oktobra?!

”Šta će on uradit’. Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je Dodik Davoru Dragičeviću na predizbornom skupu u Bileći.

Predsjednik Dodik je poslao poruku Draženu Dunđeru, kandidatu NDP-a iz Bileće i Davoru Dragičeviću, koji u Banjaluci više od šest mjeseci od nadležnih traži istinu o smrti svoga sina Davida Dragičevića da će 8. oktobra morati otići sa Trga Krajine.

Čuo sam da mi ovaj ovdje neki Dunđer prijeti. Kažite mu da se prestane za****vati da se ja ne bi za****vao s njim. Kaže jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobijedi je da onaj u Banjaluci kao nešto uradi. Šta će on uradit’. Iznio krevet na trg i misli da je frajer. Osmoga više neće biti ondje”, poručio je Dodik.

Podsjetimo, Davor Dragičević je poručio da će spavati na trgu i da ne ide kući sve dok nalogodavci i ubice koji su odgovorni za smrt njegovog sina ne budu pronađeni, uhapšeni i kažnjeni. Rok koji je dao institucijama je 25. septembar do 18 časova.

Predsjednik Republike Srpske je sinoć u Bileći rekao ono što se već moglo pretpostaviti, a to je da aktuelna vlast ne želi da se sukobljava sa grupom ”Pravda za Davida” prije Izbora, već da to namjerava učiniti odmah nakon izbornih rezultata. Na koji način predsjednik Srpske želi da se obračuna sa Davorom Dragičevićem, grupom ”Pravda za Davida” i svim neistomišljenicima? Da li će, u slučaju pobjede aktuelnog režima, biti uspostavljena klasična tiranija koja će ”progutati” sve neistomišljenike?

PS Frajer sa trga je uglavnom sam, okružen ljudima, nenaoružanim, oni su tu, i da, frajeri su! Koliki frajer moraš biti da bi šetkao ulicama Republike Srpske okružen tjelohraniteljima i istomišljenicima istrajavajući u bahatosti, vrijeđanju i konstantnom ponižavanju sopstvenog naroda?!

BN/Moja Hercegovina

0 Shares
0 Shares
Copy link