Početna  /  Dodik potvrdio pisanje MH: Željki sugerisano da me zbaci i preuzme SNSD!
Izdvajamo Republika Srpska

Dodik potvrdio pisanje MH: Željki sugerisano da me zbaci i preuzme SNSD!

Željka Cvijanović i Milorad Dodik (FOTO: Moja Hercegovina)
Srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik potvrdio je na današnjoj konferenciji za medije nedavno pisanje Moje Hercegovine o tome da je predsjednici Srpske Željki Cvijanović nuđeno da učestvuje u njegovom svrgavanju sa vlasti a potom i preuzimanju najveće stranke u RS.

„Željka me, nakon nedavne posjede SAD, obavijestila da je u određenim krugovima ipak postojala ponuda o kojoj se priča u političkim kuloarima. Čim je došla, ona me odmah obavijestila da su joj neki rekli kako bi bilo dobro da izbaci Dodika i preuzme SNSD. Ona je ustala i rekla im ’vidite li vi da sam ja ozbiljna žena, što pričate gluposti’. Nemam na tu tema ništa posebno da kažem“, izjavio je Dodik te dodao kako je uvjeren u njegovu „potpunu koordinaciju sa Željkom Cvijanović“.

Podsjećamo, Moja Hercegovina je nedavno objavila kako je Cvijanovićeva od pojedinih američkih predstavnika dobila ponudu koja podrazumijeva otkazivanje poslušnosti lideru SNSD-a Miloradu Dodiku ali i njihovu „pomoć“ pri pokušaju preuzimanja čelne pozicije u najvećoj partiji u Republici Srpskoj.

Nakon našeg portala, ovu informaciju su, pozivajući se na svoje izvore, objavile i podgoričke Vijesti a potom drugi mediji u BiH.

Moja Hercegovina

3 Shares
3 Shares
Copy link