Petak, 24.01.2020
More

  Dodik podrugljivo o slučaju Dragičević: Došao načelnik patologije sa VMA. Bog te jebo! (VIDEO)

  Podijeli:

  Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podrugljivo je reagovao na insistiranje roditelja Davida Dragičevića da se smrt njihovog sina podrobnije istraži. Taj trenutak zabilježila je BN Televizija, a možete ga pogledati u videu ispod.

  https://www.facebook.com/ReStartSrpska/videos/570124633368996/

  Ovo više nije normalno, onaj dečko. Sad roditelji traže (…). Došao načelnik patologije sa VMA, bog te jeboo. Mi ga digli u toku noći da dođe”, rekao je Dodik prilikom razgovora sa jednim od članova vlade RS, u jednom banjalučkom lokalu, aludirajući na to da je za drugu obdukciju angažovao stručnjaka iz Srbije.

  Bez obzira na pravu istinu o smrti mladića, njegova izjava posebno je neprimjerena jer je prije nekoliko dana došao kod Dragičevićevih roditelja da izrazi saučešće.

  Podsjećamo, tijelo Davida Dragičevića, čiji je nestanak policiji prijavljen 18. marta, pronađeno je 24. marta na lokaciji gdje se rječica Crkvena uliva u Vrbas, u neposrednoj blizini tvrđave Kastel u Banjaluci.

  Porodica i prijatelji smatraju kako je 21-godišnjak ubijen.

  Obdukcija tijela je rađena dva puta, a oba rezultata pokazala su da na tijelu nema tragova koji bi ukazivali na ubistvo.

  Izvor: BN TV / Klix.ba

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI