Početna  /  Dodik: Nismo odustali od cilja – samostalna Republika Srpska
Bosna i Hercegovina Federacija BiH Republika Srpska Vijesti

Dodik: Nismo odustali od cilja – samostalna Republika Srpska

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da SNSD očekuje da na predstojećim opštim izborima osvoji najmanje 50 odsto glasova.

Milorad Dodik (Foto: Moja Hercegovina)

Dodik je sinoć u Laktašima naglasio da je cilj i pobjeda kandidata te partije na pojedinačnim funkcijama.

“Mislim da to neće biti teško uz motivaciju, odanost članova, uvježbanost naših ljudi koji sprovode izbore i nesumnjivi napredak koji činimo u R. Srpskoj”, rekao je Dodik, koji je predsjednik Republike Srpske.

On je naglasio da politika SNSD-a garantuje sigurnost i efikasnost na zakonodavnom, izvršnom i drugim nivoima, te da ta partija nije oklijevala da brani državne i nacionalne interese sprskog naroda.

Dodik je podsjetio da je SNSD uradila i radi mnoge važne infrastrukturne projekte.

“Mi smo partija koja može sigurno i nesumnjivo da satima priča o tome šta je za vrijeme svog mandata učinila. Usmjereni smo ka nekim budućim poslovima, a ovdje moramo da činimo ono što je najbolje za ukupan razvoj”, rekao je Dodik.

On je istakao da SNSD u RS ima 183.000 članova, te da je rad stranke podržan u narodu.

“Nismo odustali od svojih ciljeva, a to je što samostalnija i konačno samostalna Srpska”, rekao je Dodik novinarima.

Dodik je večeras prisustvovao Šestoj opštinskoj izbornoj konferenciji SNSD-a u Laktašima na kojoj je Ranko Karapetrović jednoglasno izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a. Na ovom skupu u lokalnom Domu kulture bilo je više od 270 stranačkih delegata, a prisustvovali su i predstavnici gradske vlasti, načelnici susjednih opština i koalicioni partneri SNSD-a u Laktašima.