Početna  /  Dalibor Pavlović na poziv Milorada Dodika ponudio ostavku pa okupio građane Prijedora da ga podrže?! (VIDEO)
Nekategorisano

Dalibor Pavlović na poziv Milorada Dodika ponudio ostavku pa okupio građane Prijedora da ga podrže?! (VIDEO)

U Prijedoru je pred nekoliko stotina okupljenih građana održan protest podrške gradonačelniku Daliboru Pavloviću koji je podnio neopozivu ostavku nakon što mu je za to dao rok Milorad Dodik, ali istu nije poslao CIK-u, o čemu je prvi pisao magazin BUKA. Na današnjem skupu Pavlović nije spominjao ostavku ali je poručio okupljenim građanima da mu je potreban odmor i pozvao glasače da podrže novog kandidata na izborima za gradonačelnika Prijedora?! Na skupu je prisustvovala i njegova supruga, a Pavlović je u jednom momentu uporedio sebe sa Isusom Hristom, rekavši da su ga razapinjali oni koji su 16 godina harali Prijedorom. Nebojša Vukanović je pozvao Pavlovića da sutra do 17 časova preda svoju ostavku u CIK ili će u suprotnom objaviti još kompromitujućeg sadržaja.

Prijedorski SNSD je na svojoj Fejsbuk stranici pozivao građane na protest podrške Daliboru Pavloviću uprkos činjenici što je gradonačelnik Prijedora, nakon kompromitujućeg sadržaja koji je objavljen, podnio ostavku nakon što mu je to naredio Milorad Dodik. Dalibor Pavlović je na današnjem skupu poručio da cijeni Milorada Dodika, predsjednika stranke koji ga je, kako tvrdi, danas zvao tri puta da ga podrži?!

“Danas me predsjednik Dodik tri puta zvao da me podrži.” – rekao je Pavlović pred okupljenim građanima.

Prijedorčani su na transparentu ispisali “Gradonačelniče mi smo vas birali, mi stojima iza vas. Ostavka ne!“ Pavlović je na skup stigao sa suprugom. On je u četvrtak saopštio da je podnio ostavku, ali je danas Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u ovom gradu rekao da će gradonačelnik Prijedora, ipak sutra potpisati ostavku na ovu funkciju.

“Vidim da tražite da ne dam ostavku, a ja tražim samo jedno od vas koji volite ovaj grad, ne vjerujte u gluposti, nemojte dozvoliti da protuve koje samo tipkaju na telefonu unište ovaj grad. Veliki broj predsjednika opozicionih partija je uprlo oči u Dalibora, gledajte, imate šta da vidite, čovjeka koji će se sa vama do smrti boriti.” – rekao je Pavlović u energičnom obraćanju okupljenim građanima.

Sav objavljeni materijal nazvao je montažom, za šta je optužio opoziciju.

”Dalibor je isplatio sav dug, to je moj grijeh, to je ono što njima smeta, zato montiraju slike, kažu narkoman sam, alkoholičar, nestabilan, zar takva ličnost može popraviti stanje. Kakvi su onda oni što su ovo ostavili.” – naveo je Pavlović pred okupljenima i dodao:

– Napali su me kada mi je žena bila u babinama, sve mogu dozvoliti da mi diraju, ali porodicu ne, porodica je svetinja svih nas, Bog je taj koji sudi, neka meni sudi po mojim djelima a njima po njuhovim, ne planiram nikome da se svetim, ali pravdu već tražim i na sudu, mora se dokazati ko dira privatni život, a ko vodi politiku. Gledam Vukanović prijeti da će nešto objaviti još o menipa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresti. I neki Nešić kao neka moralna gromada meni govori da ja treba da podnesem ostavku – dodao je on.

Pavlović je rekao da su Marko Munjiza i Stanislav Liščinski takođe učestvovali u ovome što mu se desilo.

– Ako imaju argumente da sam ja nešto ukrao neka dođu i kažu. Da su oni doveli ovdje Cecu ne bi imali ovoliko ljudi – rekao je Pavlović misleći na opoziciju.

Pavlović je pred okupljenima izjavio i da je razgovarao sa patrijarhom Porfirijem i pozvao ga da dođe u Prijedor.

– Imam informaciju da će doći 22., svi ćemo doći i ja ću doći – rekao je on.

Pavlović je istakao da će ovaj skup trajati do zore ako on bude pričao o svemu što je uradio za grad Prijedor za nepunih 10 mjeseci.

Podsjećamo, Pavlović je obavijestio javnost da će se povinovati zahtjevu stranačkog šefa Milorada Dodika koji je tražio da podnese neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika.

Dodik je taj zahtjev uputio nakon skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima prvi čovjek Prijedora navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje. Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.

Nebojša Vukanović je uputio ultimatum Daliboru Pavloviću. On je danas poručio Pavloviću da podnese ostavku i o tome obavijesti CIK, inače će objaviti nove eksplicitne fotografije i snimke.

“Nisam mu ja Dodik da se sa mnom poigrava i bolje mu je ujutro čim ustane da napiše, potpiše i pošalje neopozivu pismenu ostavku, te je javno objavi, ili od 16:01 objavljujem sadržaje koji nisam želio ranije da objavim čuvajući ono malo što je ostalo njegovog dostojanstva, ne želeći da mu dodatno stavljam so na ranu, ali ako se ovako nastavlja grubo poigravati sa narodom i fingira ostavku onda je zaslužio da budem nemilosrdan bez trunke milosti i saosjećanja.” – napisao je Vukanović na svom blogu.

Izvor: BUKA

 

 

 

 

 

3 Shares
3 Shares
Copy link