Početna  /  Cvijanović mladima u Trebinju: Uvijek morate misliti na RS
Hercegovina

Cvijanović mladima u Trebinju: Uvijek morate misliti na RS

TREBINjE – “Lider mora da razumije procese u prošlosti, sadašnjosti, a posebno mora da razumije gdje smo se zaputili u budućnost”, kazala je studentima u Trebinju predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, govoreći na “Školi lidera” koja se večeras završava u Trebinju.

Željka Cvijanović (Foto: Moja Hercegovina)

“Lider podrazumijeva da razumijete procese u regiji u kojoj živite, u svijetu u kome živite i da se znate baviti svim onim pitanjima koja su važna. Lider treba da zna kako odvojiti bitno od nebitnog i u tom okviru kako da postavi prioritete. Ovo su mladi koji znaju šta hoće od života, znaju kakvu Republiku Srpsku hoće i oni su izuzetna snaga RS i zato mi je zadovoljstvo što sam danas s njima ovdje”, istakla je Cvijanović.

Ona je naglasila da su pred mladima u RS veliki izazovi, ali da vjeruje da će se mladi Srpske s njima uspješno iznijeti.

„Ono što je najvažanije da vi, čime se god bavili i gdje god bili, morate uvijek i prije svega misliti koliko je nešto dobro ili nije za Republiku Srpsku“, poručila je premijerka Cvijanović.

Dvodnevna “Škola lidera” je počela juče u Trebinju, a organizatori su  Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Unija studenata Republike Srpske, pod pokroviteljstvom Grada Trebinja.

0 Shares
0 Shares
Copy link