Četvrtak, 23.01.2020
More
  Početna Vijesti

  Cvijanović mladima u Trebinju: Uvijek morate misliti na RS

  Podijeli:

  TREBINjE – “Lider mora da razumije procese u prošlosti, sadašnjosti, a posebno mora da razumije gdje smo se zaputili u budućnost”, kazala je studentima u Trebinju predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, govoreći na “Školi lidera” koja se večeras završava u Trebinju.

  Željka Cvijanović (Foto: Moja Hercegovina)

  “Lider podrazumijeva da razumijete procese u regiji u kojoj živite, u svijetu u kome živite i da se znate baviti svim onim pitanjima koja su važna. Lider treba da zna kako odvojiti bitno od nebitnog i u tom okviru kako da postavi prioritete. Ovo su mladi koji znaju šta hoće od života, znaju kakvu Republiku Srpsku hoće i oni su izuzetna snaga RS i zato mi je zadovoljstvo što sam danas s njima ovdje”, istakla je Cvijanović.

  Ona je naglasila da su pred mladima u RS veliki izazovi, ali da vjeruje da će se mladi Srpske s njima uspješno iznijeti.

  „Ono što je najvažanije da vi, čime se god bavili i gdje god bili, morate uvijek i prije svega misliti koliko je nešto dobro ili nije za Republiku Srpsku“, poručila je premijerka Cvijanović.

  Dvodnevna “Škola lidera” je počela juče u Trebinju, a organizatori su  Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Unija studenata Republike Srpske, pod pokroviteljstvom Grada Trebinja.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI