Početna  /  Članovi BK ”Leotar” iscrtali horizontalnu signalizaciju na potezu Kameni most-Arslanagića most
Hercegovina

Članovi BK ”Leotar” iscrtali horizontalnu signalizaciju na potezu Kameni most-Arslanagića most

Članovi Biciklističkog kluba ”Leotar” su u jučerašnjoj akciji koju su sproveli obilježili horizontalnu signalizaciju na biciklističkim stazama, na potezu između Kamenog mosta i Arslanagić mosta. Članstvo ovog kolektiva nastavlja sa brojnim aktivnostima nakon nedavno održane Treće trebinjske biciklijade i postavljanja postolja za parkiranje bicikala na četiri lokacije u gradu. Oni su u nekoliko navrata organizovali akciju čišćenja, a iz BK ”Leotar” poručuju da će nastaviti sa brojnim akcijama

Jučerašnjom akcijom obilježavanja horizontale signalizacije, članovi BK ”Leotar” nastavili su sa brojnim aktivnostima. Tako su juče u poslijepodnevnim časovima iscrtali biciklističke staze na potezu Kameni most – Arslanagića/Perovića most. Blagoje Rosandić, predsjednik Biciklističkog kluba ”Leotar” za internet magazin ”Moja Hercegovina” rekao je da je cilj kluba da se horizontalnim i vertikalnim signalizacijama omogući bezbjedno učešće biciklista u saobraćaju. Takođe, navodi da su zahvalni lokalnoj zajednici koja je podržala njihove brojne akcije.

”U organizaciji Biciklističkog kluba ”Leotar” juče je očišćena i obilježena horizontalna signalizacija od Kamenog do Perovića mosta. U našem gradu postoje urađene biciklističke staze koje još nisu obilježene. Naš cilj je da se uradi horizontalna i vertikalna signalizacija i da se očiste biciklističke staze kako bi biciklisti bili što bezbjedniji učesnici u saobraćaju. Zadovoljni smo zato što je lokalna zajednica prepoznala značaj ove akcije i podržala našu ideju.” – rekao je Rosandić za naš magazin.

U Trebinju jeste prisutna ekspanzija biciklizma i akcije ovog tipa su svakako značajne kako bi se biciklizam dodatno promovisao ali i kako bi ljubiteljima dvotočkaša na ”nožni pogon” bio omogućen bezbjedan saobraćaj.

 

0 Shares
0 Shares
Copy link