Početna  /  Čavić pozvao Radojičića na TV duel
Bosna i Hercegovina Republika Srpska Vijesti

Čavić pozvao Radojičića na TV duel

Dragan Čavić, kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke je danas pozvao kandidata vladajuće koalicije, Igora Radojičića na TV duel.

Dragan Čavić (FOTO: Moja Hercegovina)
Dragan Čavić (FOTO: Moja Hercegovina)

Kako bi ukrstili predizborne programe i argumente, na današnjoj pres konferenciji u svom Izbornom štabu lider NDP-a je pozvao SNSD-ovog aduta za izbore u Banjaluci na televizijsko suočavanje.

“Da bi građani Banjaluke mogli da ocijene ko je bolji za perspektivu grada Banjaluke, danas pozivam Dodikovog kandidata i mog protivkandidata da suočimo svoja mišljenja pred javnošću na bilo kojoj televiziji, bilo kada, bilo koji dan. Da svima pokažemo naše individualne sposobnosti da vodimo ovaj grad”, kazao  je Dragan Čavić, kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Banjaluke.

“Da pokažemo koje su naše namjere, i da se prebacimo na ono polje na kojem ja funkcionišem otkad sam utvrđen kao kandidat Saveza za promjene u Banjaluci, a ne da se kao dosad bavimo, kao što se bave ti ljudi okupljeni oko Igora Radojičića, sa mnom i mojom prošlošću”, dodao je Čavić.

0 Shares
0 Shares
Copy link