Početna  /  Brutalno ubistvo u Banjaluci – Tukli ga šipkom do smrti
Bosna i Hercegovina Republika Srpska

Brutalno ubistvo u Banjaluci – Tukli ga šipkom do smrti

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka jutros su uhapsili dve osobe zbog sumnje da se noćas Banjaluci desilo brutalno ubistvo, kada su dvojica mupkaraca u tuči ubili muškarca starog 29 godina, potvrđeno je za Srpskainfo.

FOTO: Goran Obradović / Ras Srbija

U policiji su pojasnili da je do tuče došlo noćas, oko tri sata, u Ulici Nikole Pašića. U tuči su učestvovale tri osobe, a jedna je od zadobijenih povreda preminula. Prema pričama stanara ove ulice napadači su ganjali mladića i stigli ga na obližnjem parkingu kod parka “Kupusište”. Tu ga ponovo napali i ubili. Na licu mjesta vidljivi su tragovi krvi. Radnici kazu da je cijela ulica jutros bila blokirana.

Ubistvu je predhodio sukob dvije grupe mladića. Sa jedne strane je bilo njih pet, a sa druge dva mladića, od kojih je jedan ubijen. Prema nezvaničnim informacijama ubijeni mladić je iz Kozarske Dubice, a udaren je najvjerovatnije dva puta šipkom u glavu.

Nezavisne novine  saznaju da je ubijen Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice, a da su uhapšeni Goran Bilčar (27) iz Trna i Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke. Kako dalje navodi izvor Nezavisnih novina, krvavom obračunu prethodila je svađa u saobraćaju.

Srpska info/Nezavisne novine

12 Shares
12 Shares
Copy link