Početna  /  Bosić: Protesta će biti, neće nas zaplašiti
Republika Srpska

Bosić: Protesta će biti, neće nas zaplašiti

Najavom kontraprotesta vlasti 14. maja, na istom mjestu i u isto vrijeme kad je i opozicija najavila protest, dokaz je da vlast pokušava da nas natjera da odustanemo od borbe. Protesta će biti i neće nas zaplašiti, rekao je lider SDS-a Mladen Bosić za BN televiziju.

Mladen Bosić (Foto: Moja Hercegovina)
Mladen Bosić (Foto: Moja Hercegovina)

“Svi vide da vlast pokušava da uradi sve da onemogući ili da nas natjera da odustanemo od najavljenog protesta. To jedostavno nije moguće na ovakav način, mi imamo pravo – kao ljudi, i kao političke osobe, i kao oni koji smatraju da Republika Srpaka ne ide u dobrom pravcu da se pojavimo na protestu i da kažemo šta mislimo o ovakvoj situaciji”, rekao je Bosić..

Lider SDS-a ističe da je kontraprotest najavljen, i to vlast ne krije, upravo zbog toga da se onemogući protest građana.

“To je na neki način metod sile koji želi da uplaši građane da će biti sukob. Neće biti nikakav sukob. Mi ćemo omogućiti, dati logistiku da se održi protest nezadovoljnih građana 14. maja u Banjaluci. Ne mogu nas zaplašiti ovakvim prijetnjama”, kaže Bosić i dodaje:

“Ako i oni budu ostali pri tome da će isti dan imati miting, onda će to biti, s jedne strane, protest nezadovoljbnih građana, nezaposlenih, ojađenih, poljoprivrednika, propalih radnika, a s druge strane – oni koji su zadovoljni kako žive oni i njihove porodice i oni koji imaju šta da brane pokrivajući to odbranom Republike Srpske”.

Situacija postaje sve jasnija i svakim danom je sve jasnija građanima i Republike Srpske, kaže Bosić za BN televiziju i dodaje:

“Oni koji su opljačkali Republiku Srpsku, koji su joj uzeli budućnost sada na svaki način žele da prikriju svoju odgovrnost i zato se pozivaju na lažni patriotizam”.

Izvor: BN TV

0 Shares
0 Shares
Copy link