Početna  /  Bilećanka Tijana Bošković proglašena za najbolju odbojkašicu Srbije
Hercegovina Srbija Vijesti

Bilećanka Tijana Bošković proglašena za najbolju odbojkašicu Srbije

U beogradskom hotelu Metropol juče je održan tradicionalni Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podijeljene nagrade najboljim pojedincima i trofeji “Odbojka spaja”.

boskovic-tijana

Bilećanka i nekadašnja uzdanica bilećkog Hercegovca, Tijana Bošković proglašena je za najbolju odbojkašicu Srbije. Tijani je nagradu za najbolju u 2016. godini uručio Ivan Knežević, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije, a vođa naše reprezentacije nije krila oduševljenje:

“Jako sam srećna zbog ove nagrade. Veliko priznanje za mene, posebno, što sam ga dobila u ovoj 2016. godini, koja je za našu reprezentaciju bila jedna od najuspješnijih… I, naravno ovo će biti još veći podstrek za još bolje rezultate”, kazala je Bošković

Odbojkašice Srbije su u ovoj godini osvojile srebro na Olimpijskim igrama u Riju, a jedna od najzaslužnijih za taj uspjeh bila je Tijana Bošković.

Za najboljeg odbojkaša u 2016. godini izabran je Aleksandar Ivović. Ivović je bio MVP turnira Svjetske lige 2016, na kojem je Srbija osvojila prvo mjesto.

Trofeje “Budućnost pripada njima” dobili su Tijana Basić i Irena Drobnjak, Stefan Skakić i Stefan Mirković, Jovana Kocić i Boris Buša.

938 Shares
938 Shares
938 Shares
Copy link