Početna  /  Bilećanka Milica Ivković najbolja odbojkašica Republike Srpske
Hercegovina

Bilećanka Milica Ivković najbolja odbojkašica Republike Srpske

BILEĆA – Bilećanka Milica Ivković najbolja je odbojkašica Republike Srpske u 2018. godini, u izboru Odbojkaškog saveza Republike Srpske.


U Odbojkaškom savezu Republike Srpske, još od 1997. godine vrši se izbor najbolje odbojkašice i odbojkaša za proteklu godinu.

Pravo učešća u glasanju imaju svi klubovi koji pisanim putem dostavljaju svoje prijedloge za najboljeg odbojkaša i odbojkašicu i Udruženje trenera OS RS.

Na osnovu postignutih rezultata, dobijenih glasova klubova i Udruženja trenera, te utvrđenih kriterija za bodovanje postignutih rezultata i glasova za izbor najboljih, najviše bodova u 2018. godini, su osvojili Milica Ivković odbojkašica ŽOK „Bimal Jedinstvo“ i Radoslav Janjić odbojkaš OK „Mladost“ , Brčko.
Milica je ponikla u bilećkom Hercegovca, a trenutno nastupa za brčansko Bimal Jedinstvo. Igra na poziciji libera, a u dresu Jedinstva nedavno je osvojila Kup Republike Srpske. Prije toga, prošle sezone Milica je sa ekipom iz Brčkog došla do titule prvaka BiH, te osvojila kup Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.
Ovog ljeta istakla se odličim igrama u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, a kao kruna svega došlo je priznanje od Odbojkaškog saveza Republike Srpske.

0 Shares
0 Shares
Copy link