Nedjelja, 26.01.2020
More

  Bilećanka Milica Ivković najbolja odbojkašica Republike Srpske

  Podijeli:

  BILEĆA – Bilećanka Milica Ivković najbolja je odbojkašica Republike Srpske u 2018. godini, u izboru Odbojkaškog saveza Republike Srpske.


  U Odbojkaškom savezu Republike Srpske, još od 1997. godine vrši se izbor najbolje odbojkašice i odbojkaša za proteklu godinu.

  Pravo učešća u glasanju imaju svi klubovi koji pisanim putem dostavljaju svoje prijedloge za najboljeg odbojkaša i odbojkašicu i Udruženje trenera OS RS.

  Na osnovu postignutih rezultata, dobijenih glasova klubova i Udruženja trenera, te utvrđenih kriterija za bodovanje postignutih rezultata i glasova za izbor najboljih, najviše bodova u 2018. godini, su osvojili Milica Ivković odbojkašica ŽOK „Bimal Jedinstvo“ i Radoslav Janjić odbojkaš OK „Mladost“ , Brčko.
  Milica je ponikla u bilećkom Hercegovca, a trenutno nastupa za brčansko Bimal Jedinstvo. Igra na poziciji libera, a u dresu Jedinstva nedavno je osvojila Kup Republike Srpske. Prije toga, prošle sezone Milica je sa ekipom iz Brčkog došla do titule prvaka BiH, te osvojila kup Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.
  Ovog ljeta istakla se odličim igrama u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, a kao kruna svega došlo je priznanje od Odbojkaškog saveza Republike Srpske.

  Podijeli:

  Izdvojene vijesti

  Kako da dizelaš bolje upali na niskim temperaturama

  Stigli su minusi, a svi vozači zbog zimskih vremenskih uslova ispaštaju po takvom vremenu i niskim temperaturama, a posebno vozači automobila sa dizelskim gorivom. Kako...

  Podmetnuli mu 80.000 dolara, moraju da plate 5.000 KM

  Radio-televizija Republike Srpske i bivši urednik informativnog programa javnog servisa Siniša Mihailović moraju da plate 5.000 maraka novinaru BN televizije Vladimiru Kovačeviću zbog klevete. Prvostepenu...

  Eko fond “obasjao” MG Sunce

  Novembra mjeseca prošle godine Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske donio je odluku o dodjeli finansijskih sredstava (ukupno tri i po...

  POVEZANE VIJESTI